Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only eenmalige kosten

Bij het afsluiten van sim only bij bepaalde providers kan het voorkomen dat er eenmalige kosten in rekening worden gebracht. Dit zijn dan ook de kosten die u eenmalig betaald en staan verder los van het maandelijkse tarief, dat zijn namelijk de basis kosten die u elke maand opnieuw gaat betalen. Uiteraard kunnen er ook nog extra tarieven in rekening worden gebracht zodra u buiten uw bundel gaat verbruiken.
 

Waarom eenmalige kosten?

Providers mogen zelf besluiten of zij eenmalige kosten in rekening brengen. Om welke reden zij dit doen kan variëren per provider. De ene provider zegt dat zij dit gebruiken voor de klantenadministratie, terwijl de ander dit als pakketkosten verwoord. Zij geven dan ook niet aan dat u eenmalige kosten betaald, maar dat dit is om het pakket te versturen, hierdoor zijn dit dus ook eenmalige kosten.
 

Verschil?

verschil-eenmaligeEr zit veel verschil in de eenmalige kosten bij de providers. Sommige providers brengen niets in rekening, terwijl er ook aanbieders zijn die maar liefst 25 euro in rekening brengen. Daarnaast kan er ook nog verschil zitten per abonnement van de provider. Als u een 2 jarig contract af zou sluiten dan betaald u bijvoorbeeld minder dan wanneer u voor een 1 jarig of maandelijks contract gaan. Doorgaans zijn de eenmalige kosten wel het hoogst bij een maandelijks contract. De provider loopt in dit geval namelijk het meeste risico u snel als nieuwe klant te verliezen.
 

Vergelijken

Neem bij het vergelijken van sim only ook de eenmalige kosten mee. Reken dit per maand terug. Heeft u een 2 jarig contract, dan deelt u dit bedrag door 24 maanden en bij een 1 jarig contract door 12 maanden. Op deze manier komt u op een maandbedrag, welke u vervolgens bij het standaard maandbedrag kunt optellen. Zo ziet u direct wie werkelijk de goedkoopste provider is.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone