Sim Only en Blackberry

Met een Blackberry toestel kunt u in principe gebruik maken van een regulier sim only internetbundel, echter is dit zonde. U wilt immers optimaal gebruik maken van de internet mogelijkheden van het toestel en dit is niet mogelijk met een regulier sim only internetbundel. Hiervoor heeft u een speciaal BIS abonnement nodig, ook wel Blackberry Internet Service genoemd.
 

Blackberry internet

Een Blackberry abonnement is specifiek afgestemd op de online mogelijkheden waarover het toestel beschikt. Hierbij kunt u onder andere denken aan pingen en e-mailen, deze services vallen niet binnen een regulier sim only abonnement.
 
Wilt u optimaal gebruik maken van de services die het toestel te bieden heeft, probeer dan een geschikt BIS abonnement aan te schaffen.
 
Tevens is het verstandig verschillende providers met elkaar te vergelijken, de maandelijkse kosten die hiervoor gehanteerd worden verschillen sterk. Daarnaast is het aantal MB dat u mag verbruiken divers en kan de internetsnelheid per provider afwijken. Verder verschillen de kosten voor het aantal belminuten en sms’jes ook sterk.
 
In de vergelijk tool kunt u uw wensen selecteren en vindt u gemakkelijk de goedkoopste provider.
 

Blackberry en een regulier sim only abonnement

Uiteraard kunt u ook gewoon een normaal sim only abonnement afsluiten voor uw toestel. Echter bestaat hierdoor de mogelijkheid dat bepaalde functies niet toegankelijk zijn op slechts deel werken.
 
Wilt u dit soort problemen voorkomen en optimaal gebruik maken van de online mogelijkheden, dan is een Blackberry abonnement aangeraden.
 

Providers

Echter biedt niet elke provider een Blackberry bundel aan. Uiteraard kunt u wel gewoon met uw toestel terecht bij deze provider, maar enkel voor een regulier internetbundel. Hieronder vindt u een overzicht per provider en of er een ondersteuning geboden wordt:
 

  • KPN
  • Vodafone
  • T-Mobile
  • Hi
  • Telfort
  • Simyo
  • Tele2
  • Youfone

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden