Sim only en mobiel internet

Bent u van plan om een sim only abonnement af te sluiten, maar twijfelt u over het mobiele internet? Het is ontzettend handig om onderweg even de files te kunnen checken, te controleren of de trein al bijna komt of de buitenradar te inspecteren met het oog op de wandeling die u wilt gaan maken. Mobiel internet is bijna niet meer weg te denken uit onze samenleving. Hoe sluit u mobiel internet af bij uw sim only abonnement, hoeveel MB heeft u nodig en wat is de snelheid waar u op kunt rekenen?
 

Kies het aantal MB’s

internet-blogU kunt mobiel internet binnen uw sim only abonnement afsluiten door dit onderdeel uit te laten maken van uw totale bundel. Kies bijvoorbeeld 100MB per maand als u af en toe eens wat op wilt zoeken. Zit u elke dag of om de dag op het internet? Dan heeft u waarschijnlijk zo’n 250 – 500MB per maand nodig. Indien u ook muziek wenst te kunnen streamen en veel online bent heeft u meer aan minimaal 500MB. De bundels van 1000MB en groter zijn geschikt voor het downloaden van apps en het bekijken van mobiele video’s.
 

Snelheid van mobiel internet

Wat betreft de snelheid dient u er rekening mee te houden dat het benodigde sterk afhangt van uw gebruik. Bekijkt u alleen mobiele pagina’s? Dan is 1 – 2 Mbit/s meer dan voldoende. Zorg voor een snelheid van ongeveer 7Mbit/s wanneer u ook muziek wilt kunnen luisteren, of grotere websites wilt kunnen openen. De snelheden vanaf 14Mbit/s en hoger zijn vooral bedoeld voor de grootverbruikers, die ook graag bestanden willen downloaden.
 
U kunt de snelheid in Mbit/s door 8 delen om ongeveer uit te komen op het aantal MB’s of KB’s per seconde die u daadwerkelijk kunt downloaden.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden