Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only ingangsdatum

simonly-ingangsdatumNet zoals bij vele andere producten en diensten kunt u bij sim only uw eigen ingangsdatum kiezen. Sommige consumenten zijn hiervan niet op de hoogte, waardoor zij op een vrij laat moment pas gaan verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Doordat u ook een ingangsdatum in de toekomst kunt kiezen kunt u voor een bepaalde sim only oplossing kiezen zodra er een aanbieding van kracht is. U kiest dan voor een toekomstige datum, maar u mag wel gebruik maken van de aanbieding en/of korting.

 

Hoe werkt de ingangsdatum?

Zodra u een sim only abonnement afsluit vraagt de provider u om de ingangsdatum. Dit is de datum waarop u het abonnement wilt laten starten. Door een datum in de toekomst te kiezen zal het abonnement niet direct starten en betaald u uiteraard ook pas de maandelijkse kosten vanaf het moment dat het abonnement in gebruik genomen zal worden.
 
Men kan om diverse redenen voor een ingangsdatum in de toekomst kiezen, maar de voornaamste reden is toch wel doordat men nog vastzit aan een andere provider. Wanneer er nog een contract of opzegtermijn loopt kan het nieuwe abonnement niet direct starten.

 

Ingangsdatum door de provider laten bepalen

Wanneer men niet precies weet wanneer het oude abonnement afloopt of wat de precieze opzegtermijn is, dan kan men kiezen voor de overstapservice kiezen van de nieuwe provider. De nieuwe provider regelt dan het opzeggen en kan hierdoor zelf bepalen op welke datum uw nieuwe sim only abonnement in kan gaan, zij bepalen dan ook de ingangsdatum. Bovendien worden ook andere zaken als nummerbehoud voor u geregeld. Door het te laten regelen door de provider bent u er zeker van dat u niet een te late of te vroege ingangsdatum kiest, maar dat dit soepel in elkaar overloopt.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone