Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Sim only MB’s besparen

Heeft u een internetbundel binnen uw sim only abonnnement? Dan kunt u mogelijk MB’s besparen door bijvoorbeeld gebruik te maken van WiFi verbindingen. Door te besparen op de MB’s kunt u mogelijk kiezen voor een lagere internetbundel waardoor de maandelijkse kosten omlaag kunnen. Of u voorkomt dat u meer verbruikt als het aantal ingekochte MB’s waardoor u niet extra hoge kosten buiten de bundel hoeft te verwachten.

 

Gebruik maken van WiFi verbindingen

wifiHet is verstandig om waar dan ook mogelijk gebruik te maken van beschikbare WiFi verbindingen. De meeste consumenten hebben thuis een internetverbinding. Wanneer zij hun telefoon aan deze verbinding koppelen worden er geen MB’s uit de internetbundel verbruikt. Voor het internet thuis betalen zij doorgaans vaste kosten per maand, er wordt niet extra’s gerekend om hier een mobiele telefoon aan te koppelen.
 
Maar naast het internet thuis kunt u ook denken aan het internet op uw werk. Mogelijk is er daar ook een WiFi verbinding waar u gebruik van kunt maken. Soms is hier een wachtwoord voor nodig, maar hier kunt u dan naar vragen. Zo bespaart u op het werk ook nog eens MB’s. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden die ook een open internetverbinding bieden of waar u naar het wachtwoord kunt vragen zodat u hier gebruik van kunt maken. Tevens zijn er andere beschikbare verbindingen als in het openbaar vervoer. Wij adviseren u gewoon altijd te controleren of er een beschikbare WiFi verbinding is, zodat u hier gebruik van kunt maken.

 

Besparen

Door veel gebruik te maken van beschikbare WiFi verbindingen kunt u dus besparen. U verbruikt hierdoor immers niet de MB’s uit uw bundel. Door hier continu op te letten kan een grote internetverbruiker behoorlijk veel MB’s besparen. Mogelijk kan de internetbundel hierdoor wel omlaag, mits hier geen contract aan verbonden zit. Wanneer u een lager internetbundel kiest gaan de kosten behoorlijk omlaag.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone