Sim only of regulier abonnement

only-regulierHeeft u een nieuwe mobiele telefoon op het oog of wilt u voor het eerst een abonnement af gaan sluiten? Kijk dan in ieder geval goed naar de verschillen tussen een sim only en een regulier abonnement. Het lijkt over het algemeen aantrekkelijk om een regulier abonnement af te sluiten, maar vlak de voordelen van sim only zeker niet uit. Kijk vooral goed naar de manier waarop u gebruik wilt gaan maken van de mobiele telefoon en het abonnement.
 

Gratis mobiele telefoon?

Met een regulier abonnement krijgt u over het algemeen een flinke korting op de aankoop van uw mobiele telefoon, of krijgt u die zelfs gratis. Tenminste, dat is wat de aanbiedingen in de folders en op websites van aanbieders u vertellen. Houd er rekening mee dat men vaak een hogere prijs per maand rekent, waardoor u eigenlijk maandelijks gaat betalen voor de mobiele telefoon, los van het abonnement.
 
Bij KPN, Telfort en Hi krijgt u de telefoon zelfs nooit volledig in eigendom. Daar maakt men gebruik van een leaseconstructie, die als voordeel biedt dat men het risico op defecten overneemt.
 

Zelf het abonnement samenstellen

Een sim only abonnement zorgt aan de andere kant voor veel vrijheid en kan daardoor een lagere prijs opleveren. U koopt het toestel zelf, waardoor dat een flinke investering kan betekenen. Vervolgens gaat u echter een lage prijs per maand betalen, waardoor u de aankoop terug zou kunnen verdienen. U kunt zelf het aantal belminuten, sms’jes en MB’s instellen dat u maandelijks wilt gaan gebruiken.
 
Belt u niet zoveel, maar wilt u wel graag een luxe telefoon gebruiken? Dan is een sim only abonnement en een losse aanschaf van het toestel vaak een aantrekkelijke keuze en is het de moeite waard om de maandbedragen eens goed naast elkaar te zetten. Met een vergelijking kunt u zien welke aanbieder u het goedkoopste sim only aanbod kunt doen!

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden