Sim only vakantiebundels

Het is eindelijk zo ver. U gaat even lekker op vakantie. Voor veel mensen betekend dit ontspannen, tot rust komen en even lekker niets hoeven. Maar het betekend voor velen ook dat bellen, sms-en en het gebruik van internet niet meer zo vanzelfsprekend is. Het gebruik van data in het buitenland kan namelijk behoorlijk prijzig zijn. Toch zijn wij zo gewend aan onze telefoons dat veel mensen deze hoge kosten op de koop toenemen. Met een sim only vakantiebundel kunt u blijven gebruik maken van uw telefoon tegen voordelige tarieven.
 

Hoge kosten in het buitenland voorkomen

hoge-kosten-buitenlandEven de mailtjes checken of een whatsapp bericht versturen naar het thuisfront. Het lijkt zo simpel en dat is het misschien ook, maar het is op vakantie lang niet zo goedkoop als thuis. Bellen, sms’en en het gebruik van data in het buitenland valt niet in uw reguliere telefoonabonnement. Dat wil zeggen dat de kosten die u hiermee maakt buiten de bundel vallen en dus nog eens extra worden berekend.
 
De tarieven voor voornamelijk datagebruik over de grenzen is behoorlijk hoog. Veel mensen kiezen er daarom voor om de roaming functie van de telefoon uit te schakelen, zodat er geen contact meer kan worden gemaakt met buitenlandse providers. De telefoon kan dan nog alleen contact maken met internet, wanneer er gratis gebruik kan worden gemaakt met draadloos internet.
 

Het afsluiten van een vakantiebundel

Alhoewel de meeste mensen op vakantie gaan om even van de dagelijkse beslommeringen te ontkomen, is het gebruik van de mobiele telefoon voor velen onmisbaar geworden. Even een vakantiefoto posten op Facebook of even een berichtje sturen naar de achterblijvers over hoe leuk jullie het hebben. Om toch gebruik te kunnen blijven maken van de mobiele telefoon, zonder hiervoor de hoofdprijs voor te hoeven betalen zijn er speciale vakantiebundels voor sim only abonnementen in het leven geroepen. Deze bundel kan geactiveerd worden voor een korte periode, waarin u gebruik kunt maken van voordelige tarieven in het buitenland.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden