Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only zakelijk

Wilt u sim only zakelijk inzetten om gebruik te maken van uw mobiele telefoon(s)? De kans is groot dat u de mogelijkheid heeft om een grote partij mobiele telefoons scherp in te kopen, of u er op een andere manier voor kunt zorgen dat u hier niet teveel voor betaalt. U kunt dan een sim only zakelijk abonnement afsluiten, om ervoor te zorgen dat u of uw medewerkers op een voordelige manier kunnen bellen. U betaalt alleen voor het gebruik van de mobiele telefoon, waardoor dit niet meer dan maximaal een paar tientjes per maand hoeft te kosten.
 

Zelf sim only samenstellen

samenstellenBovendien laat een sim only zich zakelijk helemaal naar wens samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld vooral gebruik maken van een groot aantal belminuten, maar zijn de SMS-berichten aan de andere kant veel minder van belang? Ga voor een groot of juist een klein aantal internet MB’s per maand en zorg er op die manier voor dat u de mobiele telefoon zo kunt gebruiken zoals u dat wenst. De sim only zakelijk abonnementen zijn op een eenvoudige manier samen te stellen en hoeven daardoor nooit veel te kosten.
 

Geen BTW

Uiteraard kunt u uw sim only zakelijk abonnement afsluiten, om de BTW vervolgens af te trekken. Dat betekent dat u al direct kunt besparen op de kosten, nog los van het feit dat u de kosten van de winst af mag trekken en de belasting die u betaalt dus lager uit zal vallen. Houd er rekening mee dat u uw sim only zakelijk af mag sluiten op het moment dat u de telefoon inderdaad vooral zakelijk gebruikt.
 
Indien u er ook veel privé mee belt is het van belang om dit aan het eind van het jaar te verrekenen, of gebruik te maken van een aparte mobiele telefoon voor privé. 

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone