Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Simpel en Hollandsnieuwe acties: op een rij

Simpel en Hollandsnieuwe staan bekend als twee prijsvechters op het gebied van mobiele telefonie en sim only. Ze proberen met scherpe tarieven klanten weg te lokken bij de grote providers in Nederland. Dat lukt ze over het algemeen heel redelijk, vooral dankzij de acties die er beschikbaar zijn. Goed voorbeeld daarvan zijn de Eurodeals bij Simpel en de actie met gratis 4G voor nieuwe abonnementen bij Hollandsnieuwe. Bovendien hebben de abonnementen daar grotere databundels gekregen, waardoor klanten meer onbezorgd gebruik kunnen maken van het mobiele internet.
 

Eurodeals met 4G bij Simpel

eurodealsSimpel organiseert al een paar jaar de Eurodeals. Nieuwe klanten kunnen de eerste 3 maanden al voor €1 per maand gebruik maken an een abonnement voor bellen en sms’en. Deze keer is er sprake van een campagne met piraten. Het gaat opnieuw om vingers die zijn omgetoverd tot levendige wezentjes, waarmee Simpel de aandacht probeert te trekken. Ondertussen krijgen nieuwe klanten standaard 4G-internet bij hun abonnement. Sinds 1 juli kunnen ook bestaande klanten daar gebruik van maken tot een snelheid van 75 Mbps. Verder kunnen nieuwe klanten er voor €5 per maand een bundel voor onbeperkt bellen afsluiten.
 

Ook 4G bij Hollandsnieuwe

Ook Hollandsnieuwe gaat aan de slag met 4G. De komende tijd loopt er een actie waarbij klanten daar geen extra kosten voor hoeven te maken. Dat betekent snel internet voor dezelfde prijs als de reguliere abonnementen, zoals we dat normaal gesproken alleen van de duurdere en grote providers gewend zijn.
 
Daarnaast zijn de bundels van een aantal abonnementen verhoogd. De bundel van 500MB heeft nu 1500MB aan data en die van 1500MB is inmiddels uitgerust met 4000MB. Het gaat om bundels voor internet, bellen en sms’en, waardoor alle diensten vanuit dat enkele pakket worden afgerekend. De bestaande abonnementen zijn goedkoper geworden en de nieuwe abonnementen hebben meer data, waardoor klanten bij Hollandsnieuwe zelf kunnen kiezen wat ze belangrijk vinden.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone