Simyo 4G

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN die al een geruime tijd de mogelijkheid biedt om in bijna heel Nederland gebruik te maken van het 4G netwerk. Binnen een korte tijd zal het mogelijk zijn om in heel Nederland gebruik te maken van het 4G netwerk, tenminste wel bij KPN. Doordat Simyo gebruik maakt van het KPN netwerk is het mogelijk als Simyo klant nu ook gebruik te maken van 4G, maar wel op een andere manier dan gebruikelijk is bij andere providers
 

Maandelijks aan en uitzetten

Bij de meeste providers kies je voor een bepaald abonnement en dan is het afhankelijk van het abonnement of 4G wel of niet ondersteunt wordt. Kiest u voor een abonnement zonder 4G dan kunt u hier ook geen gebruik van maken. Daarentegen kiezen ook veel consumenten voor een 4G abonnement terwijl hun Smartphone deze optie niet ondersteunt, hierdoor wordt er eigenlijk onnodig voor deze optie betaald.
 
Simyo doet dit anders, zij bieden de klanten de mogelijkheid 4G aan en uit te zetten, bovendien kan dit op maandelijkse basis. U kunt de bundel (gratis) aanzetten en indien u deze optie een bepaalde maand niet nodig heeft zet u dit weer uit.
 

Meer dataverbruik

meer-dataverbruikWaar u wel rekening mee dient te houden is dat bij 4G meer MB’s verbruikt worden, doorgaans wordt er geadviseerd voor minimaal 1500 MB te kiezen. 4G gebruikers verbruiken 2 tot 4 keer meer MB’s dan de gebruikers van 3G. Als u bij Simyo dus kiest voor de 4G optie aan te zetten doet u er verstandig aan ook goed te kijken naar uw internetbundel zodat u niet onverwachte hoge kosten krijgt doordat u teveel MB’s verbruikt. Het grote voordeel van Simyo is dat u ook internet op maandelijkse basis kunt aanpassen. Dit kunt u ook eenvoudig verhogen en verlagen en samenstellen op basis van de 4G bundel.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden