Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Simyo beste sim only website (WPS)

Voor gebruikers van sim only abonnementen is het handig om te weten op welke website u het beste kunt zijn voor de aanschaf van een nieuw sim only abonnement. Daarom heeft onderzoeksbureau WUA! een Web Performance Scan (WPS) uitgevoerd om de beste sim only website te vinden. Dit onderzoek is in augustus van dit jaar uitgevoerd en inmiddels is de winnaar bekend: Simyo heeft de beste sim only website van 2015.

 

De Web Performance Scan

performance-scanDeze scan betreft een onderzoek dat gedaan is naar het online orientatiegedrag van consumenten. WUA! heeft deze scan in augustus 2015 uitgevoerd over consumenten die zich oriënteerden op de aanschaf van een sim only abonnement. Het onderzoek is gebaseerd op 1.000 unieke websitebezoeken. Simyo kwam als beste uit de bus, gevolgd door KPN en T-Mobile. Tele2, Hollands Nieuwe en Ziggo scoorden het slechtst volgens het onderzoek.

 

Onderscheidend in look & feel

Simyo wist zich volgens het onderzoek te onderscheiden in de look & feel van de website. Dit wil zeggen dat veel bezoeker de website van Simyo als duidelijk, mooi en prettig in gebruik beoordeelden. 40% van de mensen die de website van Simyo online vinden, besluit om even rond te kijken op de site. Dat is een bijzonder hoog percentage. 20% van de bezoekers vindt de website van Simyo vervolgens het mooist.

 

Het belang van het onderzoek

In welk opzicht is Simyo als beste sim only website nu gunstig voor de provider? Dit heeft alles te maken met de verkoop. De nummer 1 op de markt verkoopt tot 50% meer dan de nummer 2. Dit zijn behoorlijk grote verschillen. Het is dus belangrijk dat het product dat aangeboden wordt, aansluit bij het uiterlijk van de website en de wensen van de klant. Simyo bewijst dat het uitstekend geslaagd is in die taak.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone