Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Simyo opnieuw beste mobiele provider van Nederland

Simyo is voor de zevende keer op rij verkozen tot de beste mobiele provider van Nederland. Het onderzoek werd verricht binnen het consumentenpanel van de Consumentenbond. Klanten hebben ieder kwartaal de mogelijkheid om aan te geven hoe tevreden ze zijn met hun huidige provider. Op basis daarvan reikt de Consumentenbond de award uit, die Simyo al voor de zevende keer op rij in ontvangst mag nemen. Het bedrijf is trots op de prestaties en zegt er bovendien alles aan te doen de beoordelingen in de toekomst alleen nog maar verder te verbeteren.
 

Weinig storingen en klantvriendelijk

klantvriendelijkBinnen het consumentenpanel van de Consumentenbond hebben klanten van de verschillende providers de mogelijkheid om aan te geven waar zij tevreden over zijn of waar ze aan de andere kant juist van balen. Bij Simyo blijken klanten vooral tevreden te zijn over het feit dat de provider weinig storingen kent. Het netwerk is goed betrouwbaar en daardoor beschikbaar op het moment dat klanten er graag gebruik van willen maken.
 
Daarnaast staat de klantenservice van Simyo bekend als klantvriendelijk. Het zijn twee van de elementen die ervoor lijken te zorgen dat Simyo al jaren goed scoort wanneer het gaat om de beoordeling door de eigen klanten.
 

De beste mobiele provider is niet de goedkoopste

De klanten van Simyo zijn zeer tevreden met de dienstverlening en waarderen de provider daar dus voor. Dat betekent aan de andere kant echter niet dat het de goedkoopste provider is voor een sim only abonnement. Het is een van de prijsvechters binnen de markt, maar toch zijn er meer voordelige abonnementen beschikbaar. Dit is iets dat klanten noemen als een minpunt van Simyo, al doet dat niets af aan de uitstekende prestaties. Het maakt goed duidelijk dat het van belang is de sim only providers te vergelijken op basis van zowel de kwaliteit als de prijs van de service.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone