Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Simyo prijzen gewijzigd

Veel gebruikers van abonnementen voor mobiele telefonie stappen over naar een andere provider zodra het abonnement afloopt. Dit komt doordat de meeste providers zich in hun acties en aanbiedingen op nieuwe klanten richten. Het kan dan erg voordelig zijn om telkens over te stappen op de aanbiedingen voor nieuwe klanten. Simyo doet nu een poging om haar nieuwe klanten aan zich te binden, door de nieuwe bundels voor mobiele telefonie en internet aan te bieden tegen lagere tarieven. Hoeveel voordeel levert dit nu op en voor wie is deze wijziging aantrekkelijk?

 

Nieuwe bundels voor bellers die verlengen

verlengenHet voordeel spitst zich hoofdzakelijk toe op goedkopere data en het toevoegen van extra gratis MB’s aan de bundels. Voor elke hoeveelheid MB’s die u aanschaft, krijgt u er 50% gratis bij. Koopt u bijvoorbeeld 200 MB, dan krijgt u 100 MB gratis. Vanaf 1.000 MB aan data worden de bundels goedkoper. U betaalt voor 1.000 MB nu 9 euro in plaats van 10 euro en u krijgt er bovendien 500 MB gratis bij. Bellen en sms’en wordt over het algemeen duurder. Belminuten en sms-tegoed wordt alleen voor de kleinere bundels een euro duurder.

 

Wat is het voordeel?

Dat Simyo haar prijzen gewijzigd zijn is vooral voordelig voor mensen met grotere bundels die veel gebruik maken van data. Simyo lijkt haar klanten te stimuleren om voor grote bundels te kiezen met veel data en veel bel- en sms-tegoed. Kleinere afnemers gaan er over het algemeen iets op achteruit.

 

Overstappen of blijven?

De nieuwe prijzen gelden voor mensen die hun abonnementen verlengen of die hun huidige abonnementen willen laten wijzigen. Als uw oude abonnement nog niet afgelopen is en de prijswijziging blijkt ongunstig te zijn voor u, dan kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw oude abonnement. Tot het afloopt althans. Daarna gelden de nieuwe prijzen ook voor u. Als u een grotere bundel hebt en de prijswijziging levert u voordeel op, dan kunt u uw huidige abonnement laten omzetten.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone