Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Simyo Vrienden Deal

Simyo heeft tevreden klanten en omdat deze klanten zo tevreden zijn worden zij regelmatig aangeraden aan familie, vrienden en / of kennissen. Echter vind Simyo dat de klanten daarvoor ook beloond moeten worden en daarom is de Simyo Vrienden Deal geïntroduceerd, hierdoor is aanbevelen niet alleen gemakkelijk maar ook nog eens leuker.
 

Simyo Shop

Bij Simyo kunt u een eigen Mijn Simyo Shop aanmaken. Deze shop kunt u promoten bij uw familie, vrienden, kennissen en alle andere bekende mensen om u heen. Door te promoten krijgt de provider wellicht nieuwe klanten aangeleverd en wordt u beloond met 10 euro korting op uw nieuwe factuur. Bovendien ontvangt de nieuwe klant, uw familielid, vriend, kennis of andere bekende ook 10 euro korting op zijn of haar nieuwe factuur. Dit is dan ook een win win situatie voor zowel u als degene aan wie u Simyo aanraadt.
 
Degene aan wie u Simyo heeft aangeraden dient zijn sim only abonnement volledig te activeren en na de activatie wordt aan beide de beloning uitgekeerd. Het maakt hierbij niet uit voor welk sim only abonnement gekozen wordt, u hoeft niet beide voor hetzelfde te kiezen. U mag zoveel nieuwe klanten aanleveren als dat u wilt en u heeft daardoor in principe ook uw gewonnen korting in de hand.
 

Simyo Shop openen

shop-openenUw Simyo Shop heeft u binnen een paar simpele stappen geopend. U kunt inloggen in uw eigen omgeving en dient akkoord te gaan met de shop voorwaarden die de provider stelt. Daarna kunt u uw eigen shop personaliseren en een profielfoto uploaden, vervolgens opent u de shop en kunt u direct al uw bekenden uitnodigen. Dit kan door bijvoorbeeld een post te plaatsen op uw eigen Facebook Wall, maar u kunt ook een link kopiëren in een chat, email, Whatsapp of ander bericht. Daarnaast is het mogelijk uw shop te promoten via twitter door een tweet te plaatsen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone