Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Simyo wordt voordeliger: dit is wat er verandert

Simyo maakt de bundels voor bellen en internet goedkoper, waardoor klanten er minder betalen voor hun sim only abonnement. De nieuwe prijzen gelden voor nieuwe klanten en voor klanten die besluiten om hun abonnement om te laten zetten. De nieuwe bundels werden op 14 maart 2017 geïntroduceerd, waardoor het bij Simyo sindsdien mogelijk is om voor het bellen en internet gebruik te maken van goedkopere sim only abonnementen. Klanten die al langer dan 9 maanden klant zijn kunnen die bundels gebruiken voor hun verlengingsaanbod.
 

Nieuwe tarieven voor bellen en internet bij Simyo

Met de nieuwe tarieven voor bellen en voor internet maakt Simyo sim only weer een beetje goedkoper. Voortaan betalen klanten er €4 voor 100 minuten per maand, €5 voor 300 minuten per maand en €12 per maand om onbeperkt te kunnen bellen. Het mobiele internet kost voortaan €6 op basis van 1.000MB per maand. Klanten die 2.000MB per maand afnemen betalen daarvoor €9. Voor €12 is er 4.000MB beschikbaar. Op die manier wil Simyo er met de goedkopere sim only abonnementen voor zorgen dat de provider zoveel mogelijk nieuwe klanten kan aantrekken en de bestaande klanten tevreden blijven.
 

Nieuwe klanten en bestaande klanten

nieuwe-klantenDe aanbieding voor de nieuwe tarieven bij Simyo geldt namelijk zowel voor nieuwe als voor bestaande klanten. Die bestaande klanten zijn overigens niet verplicht om gebruik te maken van de nieuwe abonnementen. Ze dienen de provider zelf aan te geven of ze willen overstappen of dat ze liever gebruik blijven maken van hun huidige abonnement. Op die manier wil Simyo er met de combinatie van scherpe tarieven en maximale flexibiliteit voor zorgen dat klanten zelf kunne bepalen wat voor hen de beste keuze is. Het is niet bekend of ook andere providers de tarieven voor sim only net als Simyo omlaag zullen brengen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone