Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sizz stopt

Sizz is een mobiele telecomprovider, echter stopt deze provider er binnenkort mee. Het concept bleek niet echt aan te slaan bij de consument, ondanks dat duidelijkheid en gemak bij de provider voorop stonden.
 

Sizz concept

Het concept achter Sizz zou duidelijkheid en gemak zijn. RTL en Vodafone zijn een nauwe samenwerking begonnen om deze telecomprovider op te zetten. De doelgroep zou voornamelijk vrouwen betreffen. Keuzegemak zou dan ook op de voorgrond staan en keuzestress zou geëlimineerd worden. Bovendien werd het door de samenwerking met RTL mogelijk gemaakt om de uitzendingen van RTL gratis terug te kijken en sommige uitzendingen zelfs vooraf te kijken op de mobiele telefoon.
 
Echter sloeg het concept niet aan en waren vrouwen hier niet al te positief over. De reacties waren dan ook vrouwen zijn niet dom en houden niet van zon denigrerend toontje. Bovendien waren de sim only abonnementen van Sizz ook niet de goedkoopste, bij diverse providers als Tele2 en Simyo kreeg je veel meer belminuten, sms’jes en MB’s voor hetzelfde geld. Dit alles zorgde ervoor dat het concept niet aansloeg en dit is dan ook de reden dat Sizz er helaas mee moet stoppen.
 

Wat nu?

wat-nuHet is nog onduidelijk wanneer de provider er precies mee stopt en hoe het verloop is voor bestaande Sizz klanten. Gezien de provider een onderdeel is van Vodafone is het aannemelijk dat de klanten dan ook naar Vodafone worden overgezet. Echter is dit nu nog onduidelijk. Ook of het kijken naar RTL programma’s nog gratis kan is niet zeker, echter blijkt dat de klanten hier toch al niet zo tevreden over waren. Uit verschillende meningen blijkt dat dit niet optimaal werkte. Uiteraard zal Vodafone ervoor zorgen dat deze klanten nog gewoon bereikbaar blijven, ook wanneer Sizz er definitief mee stopt.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone