Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Sms bundel nog nodig bij Sim Only?

Sim Only abonnementen zijn er natuurlijk in meerdere soorten. Zo komen er steeds meer Sim Only opties die geen speciale sms-bundels meer hebben. Dit komt natuurlijk vooral omdat we steeds minder gaan sms’en. Waarom hiervoor betalen wanneer u gebruik maakt van WhatsApp, Telegram of bijvoorbeeld Facebook Messenger? Toch is het goed om nog eens na te denken over deze bundel. Is de bundel nog nodig bij Sim Only, of is het zonde van uw geld?

 

Denk goed na over de sms-bundel

sms-bundelDe meeste jongvolwassenen maken nog maar weinig gebruik van de sms en jongeren laten de sms eigenlijk al helemaal links liggen. Echter, volwassenen en ouderen maken hier aanzienlijk meer gebruik van, vooral omdat deze vaker niet zo thuis zijn in het gebruik van apps. Betekent dit dat de bundel toch echt tot het verleden behoort? Nee, zeker niet. Het is namelijk zo dat vrijwel iedereen contacten heeft die nog geen gebruik maken van apps om te communiceren. Denk aan de buurvrouw, aan een werkgever, aan een collega of een vriend die nog gebruik maakt van een reguliere mobiele telefoon zonder apps. Deze mensen kunnen enkel sms’en, en als zij dit doen, dan wilt u natuurlijk ook netjes antwoord geven.

 

Sms van bedrijven

Diverse bedrijven maken ook gebruik van sms-diensten. Denk aan het versturen van vergeten wachtwoorden, waarna een bericht moet worden teruggestuurd om te bewijzen dat u bent wie u zegt dat u bent. Het ontvangen van betaalcodes voor internetbankieren of bijvoorbeeld om de levering en ontvangst van een pakket te bevestigen. Het komt nog best vaak voorbij. Kijk daarom vooral naar uw persoonlijke behoeften op het gebied van sms, en houdt hierbij rekening met eventuele contacten zonder apps. Overigens wordt de sms over het algemeen ook als veiliger ervaren dan een bericht via een app.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone