Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Snelste sim only internet

Benieuwd waar u het snelste sim only internet kunt afnemen? Met name de grote providers bieden u de mogelijkheid 4G abonnementen af te sluiten. Het gaat dan om KPN, Vodafone en T-Mobile. Eind 2015 is ook Tele2 gestart met het aanbieden van 4G abonnementen, waarbij u bovendien een scherpe prijs per maand betaalt. Veel van de kleinere providers bieden u maximaal 3G qua snelheid. Dat is voor de meeste gebruikers ruim voldoende, al kunt u daarmee natuurlijk niet rekenen op het snelste internet voor sim only.
 

4G of LTE-dekking voor sim only

4gHet snelste sim only internet vraagt om een verbinding op basis van 4G, ook wel bekend als LTE. Zorg er uiteraard voor dat uw telefoon daarvoor geschikt is. Het is een mobiele technologie die snelheden mogelijk maakt zoals we die thuis gewend zijn. Met het snelste sim only internet merkt u wat dat betreft niet meer of u een verbinding via wifi of het mobiele netwerk heeft. U kunt zowel binnen als buiten de deur grote bestanden downloaden, mits de datalimiet dat toelaat natuurlijk.
 

Prijs van het snelste internet

Benieuwd naar de laagste prijs voor het snelste sim only internet? Tele2 is eind 2015 begonnen met een serie aanbiedingen, om het 4G internet op een voordelige manier aan te bieden. De tarieven liggen lager dan bij KPN, Vodafone en T-Mobile, al is het natuurlijk de vraag of de provider dat vol kan blijven houden.
Houd er rekening mee het dat het snelste sim only internet over het algemeen enkele tientjes aan kosten per maand met zich meebrengt. Het is op die manier een relatief duur abonnement, al staat daar natuurlijk wel een hoge snelheid voor het mobiele internet tegenover.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone