Spotify en sim only

Als u fan bent van Spotify dan hebben we goed nieuws voor u. Wist u dat u Spotify en sim only kunt combineren? Zo’n combinatie levert u een financieel voordeel op, dat is natuurlijk mooi meegenomen. Als u de diensten los afneemt dan bent u in de meeste gevallen veel meer kwijt, wij raden u dan ook zeker aan om deze diensten te combineren.
 

KPN met Spotify abonnementen

*Er komen extra kosten voor Spotify bovenop de bovenstaande prijzen (t.w.v. 8,99 per maand).
 

Spotify en sim only abonnement

spotifySommige telecom providers bieden Spotify premium aan i.c.m. een sim only abonnement. Onder andere bij KPN kunt u hiervoor terecht. Naast het financiële voordeel kunt u profiteren van extra data bovenop uw standaard internetbundel. Met deze data kunt u extra gebruik maken van Spotify, zonder dat u bang hoeft te zijn dat u door de bundel heen raakt. Bovendien kunt u diverse nummers opslaan zodat u niet opnieuw data hoeft te verbruiken. U profiteert daarbij van een hoge geluidskwaliteit en hoeft niet naar advertenties te luisteren. Ook wanneer de smartphone niet bij de hand hebt is de muziek toegankelijk. U kunt deze namelijk ook openen vanaf uw tablet of laptop.
 

Nog niet bekend met Spotify

Bent u nog niet bekend met Spotify? Er gaat een wereld voor u open als u kennis maakt met deze geweldige dienst. Met deze dienst heeft u altijd toegang tot uw favoriete muziek. U kunt zelf bepalen naar welke artiest, song of album u gaat luisteren. Bekijk vandaag nog de mogelijkheden die er zijn op het gebied van Spotify en sim only abonnementen. Heeft u een passend Spotify en sim only abonnement gevonden, vraag deze dan aan via internet. In de meeste gevallen wordt het abonnement binnen enkele weken opgeleverd. Maar kijk ook naar mogelijkheden om deze diensten apart van elkaar af te sluiten. In sommige gevallen is het voordeliger om te kiezen voor de goedkoopste bundel en daarnaast Spotify apart af te sluiten bij de aanbieder zelf.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden