Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

T-Mobile en Deezer Familie combineren

T-Mobile en Deezer hebben de handen ineen geslagen. Dat betekent dat het via de provider mogelijk is om op een voordelige manier gebruik te maken van de muziekdienst. Dankzij het Familie abonnement is het zelfs mogelijk om daar met het hele gezin gebruik van te maken. T-Mobile zorgt er met het netwerk voor dat het mogelijk is om in hoge kwaliteit te luisteren naar 40 miljoen verschillende nummers. Op die manier is er altijd leuke muziek beschikbaar binnen het abonnement van de providers.
 

Onbeperkt muziek luisteren in hoge kwaliteit

T-Mobile zorgt er met Deezer Familie voor dat het hele gezin er gebruik van kan maken en dat het niet nodig is om daar iedere keer opnieuw voor te betalen. Het is een van de varianten van het abonnement. Het is daarnaast ook mogelijk om gebruik te maken van Deezer Vast of Deezer Flexibel. Op die manier hebben klanten bij T-Mobile de keuze uit drie verschillende abonnementen voor Deezer. Ze kunnen daarmee onbeperkt naar muziek luisteren en genieten van de muziek in hoge kwaliteit.
 

Geen MB’s uit de databundel door offline luisteren

offlineDeezer Familie is beschikbaar voor maximaal 6 gebruikers op hetzelfde moment. Iedereen heeft een eigen profiel, waardoor de verschillende gebruikers elkaar niet in de weg zitten en er goed gebruik van te maken valt. Het grote voordeel van de combinatie met T-Mobile is dat het mogelijk is om het abonnement op een voordelige manier af te sluiten. KPN heeft al langer een verbintenis met Spotify. T-Mobile lijkt er op deze manier voor te willen zorgen dat klanten gebruik kunnen maken van een alternatief, zodat ook zij onbeperkt naar muziek kunnen luisteren voor een vast bedrag per maand.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone