T-Mobile gaat 4G proefabonnement nu standaard aanbieden

T-Mobile startte in november vorig jaar met een proef om nieuwe klanten standaard een maand van 4G te laten profiteren. De provider kiest ervoor om dit proefabonnement nu standaard aan te gaan bieden. Oorspronkelijk wilde T-Mobile daarmee de landelijke dekking van het netwerk op de kaart zetten, nu gaat het om de promotie van de snelheid van het 4G netwerk. Nieuwe klanten kunnen nu standaard een maand lang gebruik maken van het netwerk. Niet tevreden? Dan is het mogelijk weer op te zeggen zonder vast te zitten aan een contract voor 1 of 2 jaar.
 

Proefabonnement voor alle klanten

proefabonnementHet proefabonnement voor 4G van T-Mobile komt er wat dat betreft voor alle klanten. De proef heet ‘Test ons nu’ en moet ervoor zorgen dat de drempel om T-Mobile als provider uit te proberen een stuk lager wordt. In de praktijk heeft iedereen de mogelijkheid om het bereik van T-Mobile zelf te ervaren. Een ieder die niet tevreden is kan het contract daarna gewoon weer opzeggen. Klanten die kiezen voor een abonnement met een toestel en opzeggen dienen de telefoon wel weer bij T-Mobile in te leveren.
 

Promotie van het 4G netwerk van T-Mobile

T-Mobile wil er met de verlenging en uitbreiding van de proef vooral voor zorgen dat het 4G netwerk beter op de kaart komt te staan. De provider biedt een landelijk dekkend netwerk, dat moet kunnen concurreren met de netwerken van KPN en Vodafone. Tot nu toe geldt T-Mobile standaard als de derde provider van Nederland, het is de bedoeling om een meer gelijkwaardig speelveld te creëren. Het succes van de eerdere proef biedt vertrouwen, de kans is groot dat T-Mobile er op deze manier in slaagt om meer klanten te binden.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden