T-Mobile onbeperkt internet voor prepaid klanten

Prepaid aansluitingen voor de mobiele telefoon leken een paar jaar geleden volledig uit de gratie te raken. Inmiddels zijn ze weer helemaal terug, onder andere bij T-Mobile. De provider maakt het sinds een tijdje bovendien mogelijk om met een prepaid aansluiting onbeperkt gebruik te maken van mobiel internet. Dat was tot nu toe alleen weggelegd voor gebruikers met een abonnement. T-Mobile brengt daar verandering in, waardoor ook prepaid klanten onbezorgd kunnen surfen. Ze hebben de mogelijkheid om een speciale bundel af te sluiten voor onbeperkt internet. Die is dan een dag lang geldig, zodat ze zich even nergens zorgen over hoeven te maken.
 

Een dag lang onbeperkt gebruik van internet

gebruikKlanten van T-Mobile met een Prepaid aansluiting hebben de kans om een speciale bundel af te sluiten. Ze betalen daarvoor €2,95 en krijgen dan een dag lang toegang tot het mobiele internet. Op het moment dat klanten de bundel activeren kunnen ze die tot 23:59u op die dag blijven gebruiken. Het is wat dat betreft verstandig om de bundel ’s morgens af te sluiten. Interessant om een dag lang televisie te kijken en video’s te streamen of een paar applicaties te downloaden. Als er een tijd lang geen wifi beschikbaar is kunnen prepaid klanten van T-Mobile op die manier toch onbeperkt gebruik maken van het internet.
 

Bundels voor prepaid klanten van T-Mobile

Uiteraard kunnen prepaid klanten van T-Mobile daarnaast gebruik maken van een aantal andere bundels. Ze hebben bijvoorbeeld de kans om een bundel af te sluiten voor 300, 1.250 of 2.000MB per maand. Ze betalen daarvoor bedragen van €4,95, €9,95 en €12,95. Wat dat betreft is de bundel voor prepaid klanten voor één dag een stuk voordeliger. Uiteraard is de bundel na die dag niet meer geldig, waardoor klanten daarna alsnog een andere bundel zullen moeten afsluiten om het mobiele internet voordelig te gebruiken.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden