Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

T-Mobile wijzigt voorwaarden roamen bij Go Unlimited

T-Mobile heeft de voorwaarden gewijzigd voor nieuwe klanten die het Go Unlimited abonnement afsluiten. Voorheen hadden zij de mogelijkheid om 60 dagen per jaar onbeperkt te roamen in heel de EU. Dat is niet langer het geval, zij kunnen vanaf nu nog 10GB aan data verbruiken in EU-landen. In Nederland is er nog wel sprake van een onbeperkte databundel. Volgens T-Mobile was de aanpassing nodig om in lijn te handelen met de nieuwe EU-wetgeving die er van kracht is geworden. Het is providers niet meer toegestaan om extra kosten te berekenen voor het gebruik van data in de EU. Daardoor kan er geen sprake meer zijn van de aparte onbeperkte databundel voor buiten Nederland.
 

Geen onbeperkt roamen meer in heel de EU

roamenNieuwe klanten kunnen nu een Unlimited NL + 10GB EU afsluiten. Dat betekent dat ze in Nederland nog altijd onbeperkt gebruik kunnen maken van het mobiele netwerk. In de EU is er 10GB per maand beschikbaar. Volgens T-Mobile is die 10GB meer dan voldoende voor verreweg de meeste klanten. De provider zoekt daarmee naar een methode om de abonnementen betaalbaar te houden en er toch voor te zorgen dat de meeste klanten hier min of meer onbeperkt gebruik van kunnen maken.
 

Alleen gewijzigd voor nieuwe klanten

De nieuwe abonnementen van T-Mobile gelden overigens alleen voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten wijzigt er voorlopig niets. Dat betekent dat zij in heel de EU nog altijd onbeperkt gebruik kunnen maken van mobiele data. Ze betalen hiervoor de speciale abonnementsprijs, iets dat voor nieuwe klanten met de nieuwe EU-regels niet meer is toegestaan.
 
Volgens T-Mobile is het abonnement populair bij een groot deel van de klanten. In een paar maanden tijd sloten 100.000 klanten het abonnement af. T-Mobile houdt daarom goed in de gaten of de 10GB per maand voldoende is voor klanten die daar ook in de EU gebruik van willen maken.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone