Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Tegoeden na afloop sim only contract

Voor sim only sluit u een contract af, naar alle waarschijnlijkheid betreft dit een maand, 1 jaar of 2 jaar contract. Maar wat gebeurt er als u tegoeden over houdt wanneer het contract is afgelopen? Overgehouden tegoeden zijn belminuten en/of smsjes en/of MB’s die niet verbruikt zijn. Wat hiermee gebeurt is afhankelijk van een aantal punten, allereerst is de vraag heeft u het abonnement ook zelf beëindigd of loopt dit door? Want ondanks dat het contract afgelopen is zal het abonnement doorlopen met een opzegtermijn.

 

Abonnement opgezegd

Als u het abonnement binnen de opzegtermijn voor het einde van het contract heeft opgezegd zal deze op de einddatum stoppen. U heeft namelijk altijd een opzegtermijn ondanks dat het contract ten einde loopt. Dit houdt in dat u niet weer aan een contract vastzit, maar wel aan een opzegtermijn welke doorgaans een paar maanden betreft. Indien u dus wel op tijd heeft opgezegd zal het abonnement stoppen, hierdoor zullen ook alle overgebleven tegoeden komen te vervallen. Maak daarom op tijd de tegoeden op, deze kunt u niet meenemen naar een andere provider of ander abonnement.

 

Geen opzegging

geen-opzeggingWanneer u nog geen opzegging heeft gedaan zal het abonnement dus wel doorlopen, het contract uiteraard niet. U kunt dan ook gewoon opzeggen. Als het contract afloopt gelden in principe de standaardregels m.b.t. overgebleven tegoeden, dit varieert namelijk per provider. Mocht u standaard elke maand overgebleven tegoeden meenemen naar de volgende maand? Dan zal dit ook gelden na het einde van het contract. Indien dit standaard niet het geval is, dan blijft dit ook zo. Bent u als nog van plan op te zeggen dan is het dus belangrijk dat zodra het abonnement stopt eventuele overgebleven tegoeden niet meer bruikbaar zijn.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone