Tele 2 komt met nieuw onbeperkt 4G abonnement

Tele 2 probeert al langere tijd de markt voor mobiele telefonie open te breken. Het eigen 4G netwerk vormde een belangrijke eerste stap. De provider wil daar nu op grotere schaal gebruik van gaan maken door klanten een nieuw onbeperkt 4G abonnement aan te bieden. Met Unlimited Data & Bel/SMS kunnen klanten onbeperkt gebruik maken van het mobiele internet, onbeperkt bellen en onbeperkt SMS-berichten versturen. Dit uiteraard in combinatie met de 4G dekking door de provider, om optimaal gebruik te kunnen maken van de smartphone. Met een prijs van €25 per maand gaat Tele 2 heel duidelijk onder de concurrentie zitten, waardoor het de vraag is of die ook in beweging zal komen.
 

Onbeperkt data, bellen en SMS-berichten

Klanten met het nieuwe onbeperkte 4G abonnement kunnen onbeperkt gebruik maken van mobiel internet met de hoge snelheid van 4G. Tegelijkertijd kunnen ze met hun bundel onbeperkt bellen en onbeperkt SMS-berichten versturen. Let op: er gelden wel datalimieten voor het gebruik binnen de EU, de onbeperkte mogelijkheden gelden in Nederland. Bovendien hebben klanten de mogelijkheid om hun onbeperkte 4G abonnement bij Tele 2 maandelijks op te zeggen. Het abonnement dat maandelijks opzegbaar is kost €1 per maand meer dan een abonnement voor 24 maanden, maar biedt wel optimale flexibiliteit.
 

Snelle 4G verbinding voor een lage prijs

lage-prijsTele 2 heeft een splinternieuw 4G netwerk, met dekking voor 97% van Nederland. Dat betekent dat het haast overal in Nederland mogelijk is om daar gebruik van te maken en met de snelheid van 4G gebruik te maken van het mobiele netwerk. Tele 2 is van mening dat daar ook een zo groot mogelijke databundel bij hoort, het liefst met onbeperkte mogelijkheden. Vandaar dat er nu een onbeperkt 4G abonnement beschikbaar is, zodat die klanten optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van het nieuwe netwerk dat er in de afgelopen jaren is uitgerold.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden