Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Tele2 nieuw: maandabonnementen afsluiten

Tele2 wil zich graag presenteren als de meest flexibele provider voor sim only abonnementen. Klanten hebben er daarom nu de mogelijkheid om een maandabonnement af te sluiten. Ze kunnen een abonnement afsluiten voor een periode van 1 – 24 maanden, afhankelijk van de termijn waarvoor ze het contract willen afsluiten. De nieuwe abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en zijn dus ook eenvoudig aan te passen. De abonnementen zijn alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Bestaande klanten zullen eerst hun huidige contract moeten uitdienen, om daarna desgewenst gebruik te kunnen maken van de maandabonnementen van Tele2.

 

Abonnement maandelijks opzegbaar

Het grote voordeel van de maandabonnementen is dat klanten niet langer vastzitten aan een contract voor een periode van 1 – 2 jaar. Dat is gebruikelijk binnen de markt voor mobiele telefonie, ook op het gebied van sim only. In de tussentijd kunnen de behoeften gemakkelijk wijzigen. Bij sim only is er geen sprake van een toestel waarvoor kosten moeten worden betaald, waardoor Tele2 heeft besloten om meer flexibiliteit aan te gaan bieden.
 
Bovendien krijgen klanten met de nieuwe maandabonnementen de korting meteen op de eerste factuur. Nieuwe klanten kunnen daardoor de eerste maand gewoon gratis gebruik maken van hun sim only abonnement. Klanten hoeven geen abonnementskosten te betalen en betalen ook geen aansluitkosten. Vervolgens kunnen ze maandelijks rekenen op een scherp bundelbedrag.

 

Maandelijks aanpassen van de bundel

aanpassen-bundelDe nieuwe klanten die bij Tele2 gebruik maken van de maandabonnementen kunnen zelf bepalen hoe lang ze klant blijven en of ze hun abonnement na bijvoorbeeld een maand willen aanpassen. Het is mogelijk om de bundel omhoog aan te passen of er juist voor te zorgen dat er in een maand minder minuten beschikbaar zijn. Met name dat laatste is lastig bij een contract voor 1 – 2 jaar. Door meer flexibiliteit aan te bieden lijkt Tele2 ervoor te willen zorgen dat meer klanten overstappen naar de provider, zodat ze niet meer vastzitten aan de reguliere contracten die er ook voor sim only vaak gelden.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone