Tele2 Unlimited abonnement erg populair

Het Tele2 Unlimited abonnement is zeer populair, de mobiele provider lijkt daarmee veel nieuwe klanten aan te trekken. Met het abonnement kunt u onbeperkt bellen en SMS-berichten versturen. En nog interessanter, het is mogelijk om onbeperkt gebruik te maken van data. Tele2 is een van de weinige providers met een abonnement voor onbeperkte data. Het onbeperkt bellen en SMS-en is een stuk gebruikelijker, maar ook voor minder mensen interessant. Met name op het gebied van data is er veel vraag. Klanten met het Tele2 Unlimited abonnement kunnen onbeperkt video’s streamen en online naar muziek luisteren.
 

Geen zorgen over bellen, sms-en en internetten

zorgenTele2 wilt er met het Tele2 Unlimited abonnement vooral voor zorgen dat klanten zich nergens meer druk over hoeven te maken. Het is niet nodig om na te denken over het aantal belminuten of SMS-berichten dat zij mogen versturen. Bovendien is het niet nodig om zorgen te maken over de gebruikte data. Het is geen probleem om onderweg televisie te kijken of andere video’s te streamen. En een app downloaden of muziek streamen? Ook dat is geen enkel probleem. Het is zowel thuis als onderweg eigenlijk niet meer nodig om gebruik te maken van wifi. Met het Tele2 Unlimited abonnement is er altijd voldoende data beschikbaar.
 

5GB data per dag met onbeperkt verlengen

Klanten die gebruik maken van het populaire Tele2 Unlimited abonnement kunnen dagelijks standaard 5GB data verbruiken. Voor de meeste klanten is dat ruim voldoende. Het betekent dat ze een paar uur video kunnen streamen of nog veel langer online naar muziek kunnen luisteren. Met simpelweg over het internet surfen lukt het de meeste klanten überhaupt niet om de data op te krijgen. En raakt de 5GB in een dag tijd toch op? Dan kunnen de klanten met het Tele2 Unlimited abonnement gratis 1GB extra data aanvragen. Dat mag onbeperkt, waardoor er altijd voldoende data beschikbaar blijft.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden