Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Telfort verhoogt grootste databundels

Telfort heeft besloten de twee grootste databundels goedkoper te maken en tegelijkertijd meer data toe te voegen voor haar klanten. Dat betekent dat zowel nieuwe als bestaande abonnees kunnen rekenen op meer data. Ze kunnen bij Telfort nu een bundel afsluiten voor maximaal 5GB per maand, terwijl de kosten daarvoor lager zijn dan voorheen. Telfort wil er met de nieuwe databundels voor zorgen dat de abonnementen beter aansluiten bij de manier waarop we gebruik maken van onze smartphone. We verbruiken steeds meer data, bijvoorbeeld omdat we muziek streamen en ook onderweg naar video’s willen kijken.
 

Maximaal 5.000MB aan data per maand

per-maandDe nieuwe bundels van Telfort bieden maximaal 2.500MB of zelfs 5.000MB per maand aan data. Dat is een verhoging van 500MB voor de op één na grootste bundel en een verhoging van 2.000MB voor de grootste bundel die er tot nu toe beschikbaar was. Klanten met die bundel kunnen rekenen op een bijna verdubbeling van hun bundel, waardoor het veel beter mogelijk wordt om video’s en muziek te streamen. De prijs van de bundel is aan de andere kant juist €2,50 lager dan voorheen, waardoor de ruimere bundel ook nog eens voordeel oplevert. Ook de prijs van de op één na grootste bundel is verlaagd, die kost nu nog €17,50 per maand in plaats van €18 per maand.
 

Meer data verbruikt met de mobiele telefoon

Volgens Telfort blijkt het uit de eigen analyse dat steeds meer gebruikers meer data verbruiken met hun mobiele telefoon. Om aan de wensen van hun klanten tegemoet te komen heeft Telfort besloten om de bundels te vergroten. Telfort begrijpt aan de andere kant dat de bundels bij voorkeur niet duurder zouden moeten worden en heeft zelfs de kans gezien om de prijzen te verlagen. Op die manier hoopt de provider er richting de toekomst voor te zorgen dat de abonnementen vanaf nu weer aansluiten bij waar zowel nieuwe als bestaanden klanten naar op zoek zijn.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone