Toestel leasen met sim only abonnement

Toestel lease wordt hedendaags veel gebruikt. Hierbij least u de telefoon van de provider en dient u na het contract deze telefoon weer terug te geven. Nieuw is nu ook dat dit kan in combinatie met een sim only abonnement.
 

Providers

Of u een toestel kunt leasen is afhankelijk per provider. KPN en Hi zijn hier al het verst in, zij zijn volledig overgestapt op lease. Ook met een regulier abonnement is het niet meer mogelijk het toestel aan te schaffen, maar alleen nog middels een lease contract.
 

Wat is leasen precies?

Het grote verschil is dat u geen toestel meer cadeau krijgt bij uw abonnement of het toestel tegen korting kan aanschaffen. In principe sluit u enkel een sim only abonnement af, wat voordeliger is dan een regulier abonnement. Met een sim only abonnement dient u natuurlijk te beschikken over een eigen toestel, maar lease kan hier ook een oplossing voor zijn. De bedoeling is dat u elke maand een bedrag betaald bestaande uit een vast bedrag voor het gebruik van het toestel en voor het bellen, sms’en en internetverbruik. U kiest zelf of u een 1 of 2 jarig contract wilt aangaan en na dit contract levert u het toestel weer in. KPN en hi bieden overigens de optie om het toestel na 2 jaar over te nemen tegen een laag bedrag.
 

Is toestel lease geschikt voor mij?

toestel-leasenU kunt zelf het beste antwoord geven op deze vraag. Wilt u gebruik maken van de nieuwste van de nieuwste telefoon, maar wel lage maandkosten? Dan is dit voordeliger als het bekende reguliere abonnement, hierbij betaald u namelijk ook voor het toestel, ondanks dat het vaak lijkt dat u deze cadeau krijgt. Een toestel lease abonnement is bijna net zo voordelig als een sim only abonnement, u betaald alleen een kleine bijdrage voor het gebruik van het toestel extra.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden