Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Vaak geen bereik?

Iedereen heeft het weleens of heeft het weleens gehad. Geen bereik wanneer je het nodig hebt! Dit heeft te maken met de dekking die de verschillende providers bieden. Deze dekking heeft weer te maken met het netwerk waarmee de betreffende provider opereert. We zullen hieronder verder ingaan op de verschillende netwerken van de diverse sim only aanbieders.
 

Bereik & netwerk

Het bereik van een provider is merendeels afhankelijk van het netwerk. Over het algemeen worden er 3 netwerken gebruikt: Vodafone, T-Mobile en KPN. Het gezegd worden dat KPN en Vodafone het beste bereik hebben. De reden hiervoor is de zogeheten frequentiehoogte, de frequentie van KPN en Vodafone ligt op 900Mhz. Bij T-Mobile ligt deze frequentie op 1800Mhz. U kunt hier dus uit opmaken dat een lagere frequentie een beter bereik heeft.
 

Welke netwerken gebruiken de providers?

U vindt hieronder een opsomming van alle providers die wij aanbieden, daarachter hebben we het netwerk vermeld:
 
Simpel – T-Mobile
Youfone – KPN
Simyo – KPN
KPN – KPN
Vodafone – Vodafone
Tele2 – T-Mobile
T-Mobile – T-Mobile
MTV-Mobile – T-Mobile
Robin-Mobile – KPN
Telfort – KPN
BEN – T-Mobile
Hi – KPN
Hollandsnieuwe – Vodafone
 

Gebruik de vergelijker

gebruik-vergelijkerU kunt in onze vergelijker uw wensen opgeven voor minuten, MB’s, SMS’jes en de maximale prijs. Daarnaast is het ook mogelijk om op netwerk te filteren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar alleen de providers die het KPN netwerk gebruiken? Dan vinkt u alleen KPN aan. Op een gemakkelijke en snelle manier vindt u dus niet alleen de goedkoopste provider, u vindt tevens gemakkelijk de aanbieder met een kwalitatief netwerk.
 
Enkele providers die wij kunnen aanbevelen zijn Simyo en KPN. De prijzen van Simyo zijn erg scherp, daarnaast kunt u tevens profiteren van het goede KPN netwerk. KPN daarentegen is wat duurder, het kan natuurlijk zo zijn dat u liever rechtstreeks bij de aanbieder aangesloten wilt zitten.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone