Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Van prepaid naar sim only overstappen

Denkt u er over na om van een prepaid aansluiting over te stappen naar een sim only abonnement? De prepaid aansluiting maakt het mogelijk om op voorhand een bepaald bedrag beschikbaar te maken. Zodra dit bedrag op is wordt het onmogelijk om nog te bellen met de telefoon. Tenzij er een nieuwe beltegoed kaart wordt aangeschaft. Aan de andere kant is een prepaid aansluiting relatief duur in het gebruik. De kosten per minuut liggen hoger dan bij een sim only abonnement. Het is daarom de moeite waard om de beide varianten met elkaar te vergelijken en op basis daarvan een keuze te maken.
 

Goedkoper per minuut

goedkoperEen sim only abonnement is goedkoper per minuut, waardoor het gebruik daarvan goedkoper is. Een prepaid aansluiting brengt aan de andere kant geen maandelijkse kosten met zich mee. Dit zorgt ervoor dat het beheer daarvan goedkoper is dan dat van een sim only abonnement. Belt u niet of nauwelijks? Dan is een prepaid aansluiting een goede keuze. Begint u meer te bellen, bijvoorbeeld zo’n 50 – 100 minuten per maand? In dat geval is het de moeite waard om naar de sim only abonnementen te kijken.
 

Abonnement in plaats van prepaid

Om van een prepaid naar een sim only abonnement over te stappen is het vooral van belang dat u er voldoende mee belt of gebruik maakt van het internet. Indien u maandelijks minder dan €5 – €10 aan kosten maakt is het de moeite over het algemeen niet waard. Zit u daar boven? Overstappen van een prepaid naar een sim only abonnement kan dan een goede keuze vormen. Overstappen is bovendien heel eenvoudig. Het is voldoende om de provider aan te geven dat u graag een sim only abonnement wilt gaan gebruiken.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone