Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Van telefoonabonnement naar sim only overstappen

Heeft u een telefoonabonnement en denkt u er over na om over te stappen naar een sim only aansluiting? Dat kan op het moment dat uw reguliere abonnement afloopt en de telefoon die u heeft het nog goed doet. Het is dan niet nodig om het bestaande abonnement zomaar door te laten lopen. Betaalt u bijvoorbeeld €40 – €50 per maand? De kans is groot dat die kosten bestaan uit zowel de gebruikskosten als een vergoeding voor de telefoon die u bij aanschaf ‘gratis’ heeft ontvangen.
 

Na twee jaar overstappen

overstappenDoor na een regulier abonnement van twee jaar over te stappen naar een sim only abonnement kunt u aanzienlijk op de kosten besparen. Dit helpt u de kosten te drukken, zonder dat u hoeft te veranderen van mobiele telefoon of telefoonnummer. Het is verstandig om uw provider 3 maanden voordat het reguliere abonnement afloopt aan te geven dat u graag gebruik wilt maken van een sim only aansluiting. De provider heeft dan voldoende de tijd om dit voor u in orde te maken. U kunt aanzienlijk op de kosten besparen, waardoor u bijvoorbeeld nog maar zo’n €20 per maand gaat betalen.
 

Besparen met een sim only abonnement

De besparingen met een sim only abonnement ten opzichte van een telefoonabonnement zijn aanzienlijk. Dat heeft te maken met het feit dat de ‘gratis’ telefoon eigenlijk niet zo gratis is als deze in eerste instantie lijkt. U betaalt daar maandelijks een bedrag voor. Dat gebeurt gedurende 1 of 2 jaar, afhankelijk van de lengte van het contract. Na die periode is het verstandig om over te stappen naar een sim only abonnement en daarmee flink op de kosten voor uw mobiele telefoon te besparen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone