Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Veranderingen Robin Mobile

De provider Robin Mobile heeft onlangs een aantal veranderingen doorgevoerd en er staan nog een aantal grote veranderingen op de planning. Alle veranderingen maken de provider aantrekkelijker voor de consument, er zijn namelijk een aantal mooie voordelen en vooral verbetering doorgevoerd dan wel op de planning.

 

4G internet en prijsverlaging

Vanaf 30 juni kunt u bij deze provider ook gebruik maken van het snelle 4G internet. Hierdoor geldt er een maximale downloadsnelheid van 15 Mbps en een uploadsnelheid van 2 Mbps. Deze snelheden zijn beter dan het huidige 3g internet. Let wel dat de 4G snelheden bij andere providers een stuk hoger ligt.
 
Bij Robin Mobile heeft u als consument momenteel de keuze uit 3 verschillende sim only oplossingen. Deze verschillen enkel in de snelheid van internet. Momenteel geniet u van 3G internet bij het duurste abonnement, dit abonnement wordt dan ook verhoogd naar 4G. Ook gaat de prijs omlaag, van 49,95 euro per maand naar 44,95 per maand. Dit is dan ook een mooi voordeel, beter internet tegen een lagere prijs.
 

Introductie nieuw abonnement

introductieEr zijn vele verzoeken geweest tot een abonnement zonder internet, waarbij wel onbeperkt gebeld en ge-sms’t kan worden. Dit is dan ook de reden dat Robin Mobile haar nieuwe product lanceert op 30 juni, Robin Mobi Junior. Voor 19,95 euro per maand kunnen klanten onbeperkt bellen en sms’en. Bovendien krijgen zij ook internettoegang met een snelheid van 64 Kpbs. Hiermee kunt u niet van alles uitvoeren op het internet, maar wel diverse messaging apps gebruiken als bijvoorbeeld WhatsApp en Twitter.
 

Internetten binnen de EU

Robin Mobile richt zich ook op extra’s met betrekking tot internetten binnen de EU. Klanten krijgen maar liefst 50MB’s per maand kosteloos binnen de EU. Daarnaast zijn de tarieven die na de 50 MB gelden zeer laag. Binnen de EU betaald u 8 cent buiten de bundel per MB en buiten de EU 1,99 euro per MB. Het vastgestelde EU tarief ligt namelijk op het drievoudige, maar liefst 24 cent per uur.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone