Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Verlopen tegoeden

Bij sim only koopt u vooraf uw tegoeden in. Dit houdt in dat u in principe elke maand belminuten en/of sms’jes en/of MB’s inkoopt. Voordat u het contract aangaat geeft u zelf aan hoeveel van deze tegoeden u elke maand weer wilt inkopen en voor hoelang. Dit is hetgeen wat u elke maand opnieuw mag verbruiken, maar wat gebeurt er eigenlijk als u dit niet verbruikt? Wij adviseren u altijd goed op te letten dat u niet in aanraking komt met verlopen tegoeden, het is immers zonde als u voor iets betaald heeft en u dit niet verbruikt.
 

Wanneer verloopt het tegoed?

Wanneer het tegoed precies verloopt hang af van de voorwaarden van uw sim only contract. Per provider verschilt het, tevens kan het ook nog eens variëren per abonnement van dezelfde providers. Daarom kunt u het beste de voorwaarden van uw contract raadplegen om te bekijken hoe dit bij u gaat.
 
Er zijn verschillende mogelijkheden. Soms is het zo dat er nooit belminuten, sms’jes en MB’s meegenomen mogen worden naar de volgende maand. Dit houdt in dat alles wat overblijft automatisch vervalt. Maar gelukkig is het bij de meeste providers wel mogelijk de overgebleven tegoeden mee te nemen naar de volgende maanden. Maar voor hoelang dat is weer de vraag die u terug kunt vinden in de voorwaarden.
 

Voorkomen

voorkomen-verlopenU kunt voorkomen dat verlopen tegoeden verloren gaan door bijvoorbeeld extra te bellen, sms’en en/of internetten. Maar u kunt ook bijvoorbeeld anderen uw telefoon laten gebruiken, als u zelf deze tegoeden niet meer op krijgt. Een andere tip is laat de huistelefoon staan en gebruik enkel uw mobiel. Let wel op dat u niet meer verbruikt als alleen de belminuten, sms’jes en MB’s die eventueel verloren gaan. Want als u meer gaat verbruiken, dan gaat u ook meer betalen. Kosten buiten de bundel zijn namelijk hoger dan de kosten van uw tegoeden.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone