Vernieuwde vergelijk tool

We hebben sinds kort een vernieuwde sim only vergelijk tool ontwikkeld en online gebracht! De oude tool was op sommige aspecten gelimiteerd, hierdoor konden bepaalde abonnementen niet meegenomen worden in de vergelijking. Abonnementen met een onbeperkte hoeveelheid minuten en MB’s bijvoorbeeld zaten dan ook niet in de vergelijking, erg jammer gezien we deze te allen tijden zo compleet mogelijk willen houden.
 

Verbeteringen

Door de veranderingen binnen de markt is het gewenst de tool regelmatig te updaten. Uiteraard ontkomen ook wij hier niet aan. We hebben een lijst gemaakt met verbeter punten, zowel eigen ideeën als verzoeken van onze bezoekers en adverteerders. Zo hebben we nu ook de onbeperkte abonnementen kunnen meenemen en kan er gefilterd worden op SMS’jes.
 
Naast een tal van verbeteringen is de vergelijking zelf ook accurater. In de vorige tool zaten er weleens abonnementen tussen die niet helemaal correct waren ingevoerd. Bij de invoer maken we gebruik van datafeeds, deze worden aangeleverd door de providers. Echter blijkt dat de datafeeds verre van consistent zijn, hier zitten dus veel fouten en onvolledigheden in. Een nieuwe manier van importeren haalt eventuele inconsistente gegevens eruit, zodat de vergelijking nog accurater wordt.
 

Uiterlijke kenmerken

uiterlijke-kenmerkenOok hebben we gedacht aan het uiterlijk van de tool. We wilden een nieuwe stijl welke thuis is in deze tijd. Tevens wilden we het ontwerp zo ‘clean’ mogelijk houden waarbij de filter enigszins moet opvallen. Middels gelikte tool-tips worden de hoeveelheden weergegeven welke u invoert in de filter waarna de resultaten direct geladen worden. We vinden het zelf erg geslaagd!
 

Toekomst

In de toekomst willen we graag een vermelding doen van het type netwerk (3G / 4G). We onderzoeken op dit moment welke partijen dit aanbieden en of hier extra kosten aan verbonden zitten. Uiteraard hebben we nog meer plannen voor de toekomst. Ook is uw input hierbij onmisbaar. We horen dan ook graag van u omtrent eventuele ideeën of verbeteringen via de contact pagina!

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden