Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Vernieuwing Robin Mobile Sim Only

De vernieuwing die Robin Mobile voor Sim Only op de markt brengt is voor velen een fijne optie. Robin Mobile is de provider die zich niet schaamt om zich openbaar te presenteren als protestprovider, en dit spreekt mensen direct al aan. De provider heeft steeds laten weten genoeg te hebben van alle mobiele abonnementen die meer kosten dan nodig. Het is namelijk wel mogelijk om onbeperkt sms’en, bellen en mobiel internetten aan te bieden tegen een vast tarief. Andere providers willen dit gewoonweg niet. Juist dit maakt het idee van Robin Mobile voor Sim Only zo aantrekkelijk voor veel mobielgebruikers.

 

Nooit meer buiten de bundel

nooit-meerIedereen heeft het waarschijnlijk wel eens meegemaakt. De factuur van het mobiele abonnement valt ineens veel hoger uit dan gewoonlijk, bijvoorbeeld omdat er door een persoonlijke omstandigheid veel meer gebeld of bericht is, of omdat er storing op Wifi is geweest, waardoor er veel meer gebruik is gemaakt van mobiel internet. Alles wat buiten de bundel van het abonnement valt kost aanzienlijk meer. De tarieven kunnen soms wel verviervoudigd worden voor bellen, sms’en en internetten buiten de bundel. Robin Mobile laat zien dat dit helemaal niet nodig is. Deze protestprovider biedt onbeperkt mobiel gebruik tegen een gegarandeerd vaste prijs.

 

Geen trucjes

Het principe van Robin Mobile is voor Sim Only ook beschikbaar en dat maakt het zeker aantrekkelijk. De provider geeft aan dat transparantie gewoon bijzonder belangrijk is. Niemand zit te wachten op een torenhoge rekening omdat de maand even net iets anders is gelopen dan verwacht. Deze provider staat voor eerlijkheid, openheid en pure transparantie. Iedereen weet altijd wat de maandlasten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn, of er nu tien of tienduizend sms’jes verstuurd zijn, of er nu een uur of honderd uur gebruik is gemaakt van mobiel internet.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone