Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Verschillende internetsnelheden sim only

Bijna iedereen is tegenwoordig in het bezit van een telefoon met internettoegang. Het internet zorgt er onder andere voor dat apps toegankelijk zijn, mail onderweg kan worden gelezen en dat berichtdiensten zoals whatsapp werken. Al dit toenemende internetverkeer wordt ook opgemerkt bij de sim only aanbieders. De databundels die klanten afnemen worden groter en internetsnelheden moeten optimaal zijn. De verschillen van internetsnelheden van sim only providers verschillen onderling behoorlijk.

 

Sim only abonnementen

Er zijn tegenwoordig veel abonnementen voor mobiele telefoons op de markt. Een deel daarvan zijn sim only abonnementen. Dat wil zeggen dat er geen toestel wordt aangeschaft bij een abonnement. Dit zorgt ervoor dat deze abonnementen met zeer voordelige tarieven kunnen worden aangeboden. Bij abonnementen met telefoon moet het toestel los worden aangeschaft of wordt de afbetaling verwerkt in het maandelijks te betalen bedrag. De maandbedragen liggen daardoor dus veel hoger. Met een sim only abonnement betaalt u maandelijks alleen voor uw dataverbruik, uw bel- en eventuele sms kosten.

 

Prijsbepaling abonnement

PrijsbepalingDe hoogte van het abonnement is afhankelijk van een aantal factoren. Providers bieden ongeveer dezelfde diensten aan, maar hebben toch verschillende pakketten in het abonnement. Zo zijn er providers die aparte databundels verkopen of juist aanbieden in een pakket samen met bellen en / of sms’en. De prijs is onder andere gebaseerd op het aantal belminuten, de grootte van de databundel en op de aangeboden internetsnelheid. De meeste sim only abonnementen kunnen 3G of zelfs 4G aanbieden, maar er zijn ook sim only providers die de kosten laag willen houden en daarom een limiet aan de aangeboden snelheid hebben. De snelheid van het internet op je telefoon heeft grote invloed op het uploaden en downloaden op de telefoon.
 
Apps werken sneller, foto’s worden sneller verzonden en filmpjes kunt u sneller uploaden wanneer de internetsnelheid hoog is. Met een te lage internetsnelheid zijn sommige diensten bovendien niet beschikbaar.Met al deze keuzemogelijkheden is het gemakkelijk om een sim only abonnement op maat af te sluiten.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone