Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Vodafone: eerste 3 maanden onbeperkt data

Vodafone wil klanten helpen een betere keuze te maken uit de verschillende abonnementen, door de eerste 3 maanden onbeperkt internet aan te bieden. Nieuwe klanten die een Smart, Red of Black abonnement afsluiten krijgen 3 maanden de tijd om voor zichzelf na te gaan hoeveel data ze per maand nodig hebben. Vodafone houdt het verbruik wel voor hen bij, om hen te kunnen adviseren. Het is na de periode van 3 maanden mogelijk om het Vodafone-abonnement af te sluiten dat het best aansluit bij het verbruik gedurende de eerdere periode.
 

Data-advies van Vodafone

adviesVodafone houdt het verbruik van de klanten tijdens de eerste drie maanden bij. Op die manier bestaat er een goed beeld van de wensen op basis van het verbruik. Aan het eind van de 3e maand stuurt Vodafone de klanten een advies toe, op basis van de afgelopen periode. Vodafone informeert over de kosten bij een hogere bundel en geeft aan wanneer het mogelijk is te besparen door middel van een kleinere bundel. Op die manier moet er een eerlijk advies ontstaan op basis van het gebruik door de klant.
 

Gratis wijzigen binnen het type abonnement

Blijkt dat er een grotere databundel benodigd is binnen het abonnement? Klanten die een Red abonnement afsluiten hebben vervolgens de mogelijkheid een Red abonnement af te sluiten met een grotere databundel. Dit geldt op dezelfde manier voor klanten van Vodafone die een Black of een Smart abonnement afsluiten. Het is tevens mogelijk om een kleinere bundel af te sluiten dan die oorspronkelijk gekozen werd. Vodafone wil er op die manier voor gaan zorgen dat klanten een abonnement kunnen afsluiten dat beter bij ze past. Bovendien zal Vodafone tijdens de eerste drie maanden met onbeperkt internet af en toe tips sturen om het meeste uit de databundel te kunnen halen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone