Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Vodafone vergroot buitenlandbundels

Vodafone zal de buitenlandbundels voor mobiel internet per 1 mei verhogen, zoals ook andere providers dat doen. Het gaat om de Alles-in-1 op Reis en de Alles-in-1 Op Reis XL-bundels. De beide bundels gaan meer belminuten, SMS-berichten en data bevatten. Prepaid-gebruikers hoeven geen gebruik meer te maken van speciale bundels, in plaats daarvan betalen ze een toeslag om ook in het buitenland gebruik te kunnen maken van de tegoeden die ze hebben aangekocht.

 

Europese regelgeving voor roaming

regelgevingVodafone is niet de enige provider die de bundels voor het gebruik in het buitenland aanpast, ook KPN doet dat. Het is de Europese regelgeving op dit gebied die de providers verplicht om in actie te komen. Vodafone verlaagt de tarieven voor het bellen in het buitenland bijvoorbeeld naar €0,06. Dit tarief geldt tevens voor het downloaden van 1MB, al bieden de bundels de mogelijkheid daar nog goedkoper gebruik van te maken. Prepaid-gebruikers met Vodafone You betalen geen andere tarieven meer voor roaming. In plaats daarvan komt er een toeslag voor het gebruik in het buitenland. Het is nog niet bekend om welke toeslag het zal gaan.

 

Zelfde prijs voor meer MB’s

De dagbundels Alles-in-1 Op Reis en Alles-in-1 Op Reis XL blijven dezelfde prijzen houden. Het aantal belminuten, SMS-berichten en MB’s gaat echter omhoog van 20 naar 50. Dat betekent dat de kosten een stuk lager komen te liggen. De XL bundel wordt een kwart groter. Het betekent dat klanten op een meer voordelige wijze gebruik kunnen maken van hun mobiele telefoon. Per 2017 zullen alle roaming-tarieven in de Europese Unie komen te vervallen. Providers mogen dan nog slechts dezelfde kosten als in het eigen land rekenen voor de internationale diensten.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone