Voordelen providers van KPN netwerk

Naast KPN zijn er ook andere providers die gebruik maken van het KPN netwerk. Er zijn diverse consumenten die alleen van het KPN netwerk gebruik willen maken, omdat zij dit als de beste beschouwen. Maar u hoeft dus niet per definitie voor KPN te kiezen om gebruik te kunnen maken van dit netwerk. Het voordeel hiervan is dat u de tarieven en voordelen van deze providers met elkaar kunt vergelijken zodat u voor de beste oplossing kunt kiezen. Hieronder beschrijven wij in het kort een aantal voordelen van de sim only providers met gebruik van het KPN netwerk.
 

KPN

KPN staat niet bekend om lage prijzen, maar wel om een goede service. De klantenservice is maar liefst 7 dagen per week en bovendien 24 uur per dag voor u bereikbaar. Wanneer u een product voor 12 uur s’ avonds besteld heeft u het de volgende werkdag al in huis.
 

Simyo

diverse-providersSimyo komt in de meeste situaties als goedkoopste uit de bus op het KPN netwerk. Dit maakt de provider zeer populair, lage prijzen en het beste netwerk. Nog een groot voordeel is dat u maandelijks uw bundel kunt aanpassen. Hierdoor bent u in staat om telkens opnieuw uw belverbruik te analyseren. Het voorkomen van kosten buiten de bundel, of dat u teveel betaald is hierdoor verleden tijd.
 

Telfort

Bij Telfort profiteert u van lage tarieven op het KPN netwerk. Een groot voordeel van deze provider is dat u na 10 minuten gratis belt, hierdoor worden er nooit meer dan 10 belminuten in rekening gebracht per gesprek. Een groot voordeel dus voor consumenten die van lange gesprekken houden. Daarnaast is het voordelig dat uw tegoeden bij deze provider lang houdbaar zijn. Heeft u belminuten, sms’jes en/of MB’s over, dan zijn deze maar liefst 3 maanden geldig.
 

Youfone

Youfone staat ook bekend om lage tarieven op het KPN netwerk. Maar het grootste voordeel van deze provider is de controle die u heeft over uw bundels. Deze provider is dan ook populair onder ouders die opzoek zijn naar sim only voor hun kind. Middels een bel en dataplafond zijn kosten buiten de bundel onmogelijk.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden