Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Voordelen sim only internetbundel

De voordelen sim only internetbundel zijn groot. U krijgt namelijk een bepaald aantal MB’s per maand voor een vast bedrag. Zo kunt u bijvoorbeeld een sim only internetbundel hebben van 500 MB. Met zo’n abonnement kunt u tot 500 MB internetten / downloaden. Heeft u de limiet bereikt dan zijn er verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de provider die u heeft kunt u buiten de bundel om het internet op. U krijgt in dat geval wel mogelijk met extra kosten te maken, of de snelheden van het internet worden sterk verlaagd. De hoogte van deze kosten wordt bepaald aan de hand van het aantal MB’s dat je buiten de bundel om verbruikt.

 

Aanvragen via internet

internetEen sim only internetbundel kunt u eenvoudig aanvragen via internet. Denk goed na over de hoogte van de bundel. Maakt u weinig gebruik van data, dan kun je kiezen voor een databundel tot 100 MB of 250 MB. Gaat u vaak het internet op via uw smartphone, kies dan voor een databundel tot 500 MB of zelfs 1.000 MB. Als u geen idee heeft hoeveel data u gaat verbruiken denk dan na over hetgeen u wilt gaat doen op internet. WhatsApp zal een stuk minder data verbruiken dan het bekijken van YouTube filmpjes bijvoorbeeld.

 

Snelle oplevering

De voordelen sim only internetbundel zijn een snelle oplevering en het scherpe tarief. Als u vandaag nog een sim only internetbundel aanvraagt wordt deze doorgaans binnen enkele dagen opgeleverd. Daarna hoeft u alleen nog maar de simkaart in uw smartphone te plaatsen. Afhankelijk van het type abonnement waarvoor u heeft gekozen kunt u naast internet ook gebruik maken van een aantal belminuten en sms’jes.

 

Ervaar het zelf!

Altijd gebruik gemaakt van dure abonnementen of een prepaid constructie? Stap over op een sim only internetbundel en ervaar alle voordelen die een sim only met zich meebrengt. In de meeste gevallen kunt u zowel een prepaid nummer als een abonnementsnummer meenemen en laten overzetten naar uw sim only abonnement. Dankzij het nummerbehoud hoeft u niemand in te lichten omtrent een nieuw nummer, dit scheelt u veel tijd!

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone