Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Voordelen sim only smsbundel

Wilt u graag een sim only afsluiten maar weet u nog niet precies bij welke provider en wat voor eigenschappen de bundel moet hebben? Kijk dan eens goed naar uw bel-, sms- en internetgedrag. Hoeveel minuten belt u per maand en hoeveel sms’jes verstuurd u ongeveer? Het kan verstandig zijn om een sim only smsbundel af te sluiten, zo komt u niet voor vervelende verassingen te staan. Hierdoor weet u aan het begin van de maand precies waar u aan toe bent. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een bundel van 100 sms’jes kiezen, u kunt er dan elke dag 3 versturen ongeveer. Als u nu al weet dat u hier niet genoeg aan heeft, kies dan voor een bundel waarin meer sms’jes zijn toegestaan. Buiten de bundel om sms-en kan ook, maar dan betaald u in verhouding een stuk meer.

 

Kies uw provider

providerVeel mensen kiezen tegenwoordig voor WhatsApp of een andere berichtenapp. Toch blijft sms-en ook nog erg populair, zeker bij bepaalde doelgroepen. Het is dan ook niet gek dat u bij zo’n beetje elke provider terecht kunt voor een sim only smsbundel. Via internet kunt u eenvoudig achterhalen welke providers zo’n bundel aanbieden en wat het maandelijkse tarief is. Door de providers met elkaar te vergelijken kunt u achterhalen welke provider het goedkoopst is. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u teveel zult betalen voor de bundel.

 

Opleverprocedure

Hoe gaat de oplevering precies in z’n werk? De eerste stap is het aanvragen van de bundel. Zoals u net heeft gelezen kan dat eenvoudig via internet. Na de aanvraag gaat de telecom provider aan de slag met de oplevering. Afhankelijk van de gekozen opleverdatum wordt het abonnement opgeleverd. Doorgaans duurt dit niet langer dan maximaal enkele dagen. U krijgt de simkaart netjes thuisgestuurd. Plaats deze in uw smartphone, daarna kunt u direct gebruik maken van de gekozen diensten.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone