Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Waar op letten bij afsluiten sim only

Bij het afsluiten van sim only kunt u op diverse punten letten. Uiteraard zijn de mobiele diensten allereerst van belang, hierbij kunt u denken aan de gewenste belminuten, sms’jes en het aantal MB’s om mobiel te kunnen internetten. De maandelijkse die u hiervoor moet betalen zullen ongetwijfeld van doorslaggevende factor zijn. Echter zijn er nog diverse andere zaken waarvan het slim is om op te letten alvorens u overgaat tot het afsluiten van een sim only abonnement.
 

Belangrijke punten

belangrijke-puntenEr zijn een aantal andere belangrijke punten, hierbij kunt u denken aan de looptijd van het contract. Krijgt u een maandelijks contract, een jaarlijks contract of een 2 jarig contract. Indien u liever niet lang aan een provider gebonden wilt zijn is het belangrijk om hier goed naar te kijken.
 
Een ander punt is de dekking van het netwerk, is deze wel goed in uw omgeving of kunt u liever gebruik maken van een andere dekking? Ook een gratis klantenservice is een belangrijk punt. Bij sommige aanbieders dient u in geval van vragen of klachten te bellen naar een duur 0900 nummer, hierdoor kunnen de kosten enorm hoog oplopen.
 

Extra voordelen

Sommige providers bieden extra voordelen die voor u als klant interessant kunnen zijn. Denk hierbij aan het gratis streamen van muziek of onderling gratis bellen. Indien u van bepaalde diensten vaak gebruik maakt kan dit onwijs schelen op de maandelijkse kosten, zelfs wanneer het abonnement in eerste instantie duurder lijkt. Bijvoorbeeld wanneer u onderling gratis kunt bellen en veel mensen in uw omgeving gebruik maken van dezelfde provider, dan heeft u minder belminuten nodig, waardoor de maandelijkse kosten ook weer omlaag zullen gaan.
 
Zet voordat u een sim only abonnement afsluit de kosten, voordelen en nadelen goed op een rij per provider om uiteindelijk op basis van deze punten een goed besluit te kunnen maken.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone