Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Wifi of 4G sim only

Een sim only abonnement op basis van 4G of alleen wifi kent voor- en nadelen. Wifi is gratis beschikbaar, bijvoorbeeld op kantoor, in tal van restaurants, in de trein en op stations. Met name onderweg is het lastig om overal wifi-punten te vinden, waardoor een 4G sim only abonnement dan de voorkeur lijkt te verdienen. In welke situaties is een wifi sim only abonnement voldoende en wanneer heeft u meer aan de uitbreiding met 4G? We zetten het voor u op een rij.
 

Wifi-toegangspunten voor gratis internet

Een wifi sim only abonnement bestaat uit uitsluitend een pakket voor belminuten en/of sms-berichten. Het is dan niet nodig om een mobiel internet abonnement af te sluiten, waardoor de kosten behoorlijk lager uitvallen. Het is een goedkoop sim only abonnement, voor mensen die slechts af en toe bellen met hun mobiele telefoon.
 
Houd er rekening mee dat u afhankelijk bent van wifi-punten om gebruik te maken van het internet. Dat kan thuis, op het werk, in de trein en in steeds meer restaurants. In de auto en op de fiets is er geen sprake van beschikbaar internet.
 

Overal online dankzij 4G

overal-onlineWilt u graag overal online zijn? Het is dan verstandig om een 4G sim only abonnement af te sluiten. De 4G-verbinding is door heel Nederland beschikbaar, waardoor u niet langer afhankelijk bent van de wifi-punten. Dankzij 4G is de verbinding minstens zo snel als een gemiddelde wifi-verbinding, waardoor het goed mogelijk is om over het internet te surfen.
Een 4G sim only abonnement is duurder dan het wifi sim only abonnement. Dat heeft te maken met het tegoed aan MB’s dat u maandelijks afneemt. Een 4G sim only abonnement is vooral interessant wanneer u ook onderweg graag gebruik wilt maken van internet.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone