Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Wijziging KPN buitenlandbundels: wat is er veranderd?

KPN heeft de buitenlandbundels flink op de schop genomen. Het lijkt te gaan om een tijdelijke wijziging, aangezien er in 2017 nog veel meer veranderingen op stapel staan. De nieuwe buitenlandbundels zorgen er voorlopig voor dat klanten in het buitenland op een goedkopere wijze gebruik kunnen maken van hun mobiele telefoon. Een bundel van 100 MB, minuten of SMS-berichten is al beschikbaar vanaf €3,49. Die bundel is vervolgens 31 dagen geldig.
 

Mb’s, minuten en SMS-berichten uit 1 bundel

KPN heeft er met de wijziging van de buitenlandbundel onder andere voor gezorgd dat het in de EU voortaan mogelijk is om de bundels te gebruiken voor zowel het internet, om te bellen als om SMS-berichten mee te versturen. De goedkoopste bundel kost €3,49 en is 31 dagen geldig. Die duur geldt ook voor de grotere bundels van 500MB en 1000MB. Voorheen was de bundel van 100MB 1 dag geldig, de bundel van 200MB 7 dagen en de bundel van 500MB 31 dagen. De bundel van 1000MB kost €14,99 en is de grootste die er beschikbaar is. Klanten kunnen dan een maand lang gebruik maken van internet in het buitenland.
 

Nieuwe prijzen voor de bundels

nieuwe-prijzenKPN heeft besloten om een aantal nieuwe prijzen door te voeren. 100MB aan internet kost nu €3,49 in plaats van €2,50, maar is aan de andere kant wel een maand lang geldig. De bundel van 200MB is verdwenen. Een bundel van 500MB kostte voorheen €10 en heeft nu een prijs gekregen van €9,99. Dat is min of meer dezelfde prijs, al is de geldigheid verlengd naar 31 dagen. De bundels voor het internet buiten de EU zijn niet veranderd. Een bundel van 4MB is beschikbaar voor €5, de bundel van 25MB is beschikbaar voor €30.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone