Youfone start met verkoop smartphones

Youfone is een populaire aanbieder van goedkope sim only abonnementen. Het bedrijf is momenteel zeer succesvol, maar wil nog meer mensen van dienst kunnen zijn. Om dit te kunnen bereiken gaat de provider nu ook smartphones op de site te koop aanbieden.
 

Smartphone abonnementen

smartphone-abonnementenTot voor kort kon u bij de prijsstunter alleen maar sim only abonnementen afsluiten. Youfone stond bekend als succesvolle aanbieder met zeer voordelige tarieven. Het landelijk bereik wordt door klanten als zeer goed ervaren. Om zijn klanten tevreden te houden heeft Youfone een klein marktonderzoek gehouden. Daaruit blijkt dat, alhoewel de gunstige prijzen zeer aantrekkelijk zijn, nog veel mensen niet kiezen voor deze provider omdat er bij de abonnementen geen mobiel toestel werd aangeboden.
 
Omdat Youfone niet achter wil blijven is de provider dus gestart met het verkopen van 9 verschillende smartphones in combinatie met een sim only abonnement. Hiermee wil de provider die barrière wegnemen. De toestellen die u via de website kunt bestellen zijn populaire modellen van Samsung, Microsoft en LG.
 

Verbetering marktpositied

Met deze actie wil Youfone zijn marktpositie verbeteren. Onlangs verlaagde de provider nog de prijzen van zijn sim only abonnementen en hoefde men begin dit jaar geen aansluitkosten te betalen voor een nieuw abonnement. Youfone heeft onder andere voordelig bellen, laaggeprijsde databundels en goedkoop sms’en in het assortiment. Vanaf heden komen hier nu dus ook abonnementen met smartphones bij. De prijzen van de telefoons zijn vergelijkbaar met de smartphones die op concurrerende sites worden aangeboden.
 
Voor de telefoons vraagt Youfone nu nog eenmalig een vast bedrag, maar wil hoogstwaarschijnlijk in de toekomst standaard toestel abonnementen aanbieden aan de klanten. Met deze abonnementen betaalt u de telefoon in termijnen af en wordt de prijs in de belbundels berekend. Wanneer dit financieringsmodel wordt ingezet is nog niet bekend.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden