Blog

Allerlei interessante en leuke artikelen

 

Youfone vernieuwt producten

De sim-only provider Youfone heeft sinds 27 december haar abonnementen aangepast en de abonnementstarieven verlaagd. De grootste verandering die veel mensen op zal vallen is dat de eenjarige abonnementen zijn komen te vervallen. De klanten van Youfone kunnen alleen nog maar kiezen uit een abonnement dat maandelijks opzegbaar is of een tweejarig abonnement. Een andere verandering is dat de prijzen zijn verlaagd. Zo zijn de gecombineerde bel- en sms-bundels voor de Youfone klanten voor een maandelijks opzegbaar abonnement vaak een of enkele euro’s in de maand goedkoper geworden. Als u een tweejarig abonnement heeft, dan geldt dat alleen de gecombineerde bel- en sms-bundel van 450 belminuten en SMS berichten en de bundel voor onbeperkt bellen en SMS’en iets goedkoper is dan voorheen.

 

Wijzigingen data

wijzigingenEr zijn ook grotere wijzigingen doorgevoerd bij de databundels. De kleinste van 200 MB is sinds 27 december vervallen. Daarvoor in de plaats wordt de databundel van 500 MB voor dezelfde prijs aangeboden. Dan is er nog de databundel van 700 MB en daarbij geldt dat deze alleen nog maar afgesloten kan worden bij een maandelijks opzegbaar abonnement (ook is het abonnement één euro goedkoper geworden). De 1000 MB bundel is er ook nog en kan alleen afgesloten worden bij een tweejarig abonnement en blijft zes euro per maand. De andere databundels van 1500, 2000 en 4000 MB zijn allemaal twee tot vier euro per maand goedkoper.

 

Aanvullende opties

De prijzen van de aanvullende opties en bundels zijn niet veranderd. U kunt als klant met een maandelijks opzegbaar abonnement wel bij een van de vier ‘niet onbeperkte’ bel- en sms-bundels een onbeperkt SMS bundel kiezen van drie euro per maand. Als u klant bent met een tweejarig abonnement, dan kost het u twee euro per maand. Als klant krijgt u met de 4G add-on toegang tot het 4G netwerk, hierdoor krijgt u ook snellere mobiele internetverbindingen. Dit kost vijf euro per maand, de duur van uw contract speelt hierin geen rol.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone