Youfone wijzigt bundels mobiele telefonie

Youfone richt zich met nieuwe bundels en nieuwe tarieven vooral op gebruikers die relatief veel gebruik maken van mobiel internet. De nieuwe sim only bundels van de provider zijn beschikbaar met een bundel tot wel 10GB per maand, waardoor er altijd voldoende data beschikbaar is om haast onbeperkt te kunnen streamen. De provider heeft er bovendien voor gekozen om een aantal nieuwe tarieven te berekenen. Dat betekent dat de bundels voor mobiele telefonie bij Youfone er inmiddels heel anders uitzien.
 

Grotere bundels bij Youfone

grotere-bundelsDe bundels bij Youfone zijn vooral groter geworden, wanneer het gaat om het gebruik van mobiel internet. De grootste bundel was voorheen 6GB per maand, dat wordt nu 10GB per maand. Dat is een flink grotere bundel, op basis van 4G-snelheid. De kosten daarvoor bedragen €22 per maand, bij een 2-jarig abonnement. Met de nieuwe bundel erbij zijn er bundels beschikbaar voor 1GB, 1,5GB, 2GB, 6GB en 10GB per maand. Op die manier hoopt Youfone een zo groot mogelijk deel van de gebruikers aan te spreken met de sim only abonnementen. Ook de bundels voor het buitenland zijn aangepast. De oude bundel van 50MB/sms/minuten is aangepast naar 150MB/sms/minuten, terwijl de prijs nog altijd €2 is.
 

Nieuwe prijzen voor mobiele telefonie

Youfone maakt al langer gebruik van sim only abonnementen met een in Nederland onbeperkt aantal belminuten en sms-berichten. De nieuwe tarieven liggen iets lager dan voorheen, waarmee de aanbieder goedkoper is geworden. De tarieven variëren van €15 per maand bij een 2-jarig abonnement tot €28 per maand bij een 2-jarig abonnement. De abonnementen voor 1 jaar zijn steeds €2 per maand duurder dan de contracten met een langere duur. Het lijkt erop dat Youfone er met de ruimere bundels voor wil zorgen dat vooral jongeren er een sim only abonnement afsluiten, om vervolgens veel gebruik te kunnen maken van het mobiele internet.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden