Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Zijn alle sim only abonnementen hetzelfde?

Niet alle sim only abonnementen zijn hetzelfde. Gelukkig maar, want elke consument heeft andere wensen met betrekking tot zijn of haar abonnement. De ene belt meer als de ander, de ander internet meer als de ander en sommige consumenten sms’en wel, terwijl anderen dit niet meer doen. Deze verschillen zorgen ervoor dat het ene abonnement beter bij de ene past, terwijl het andere abonnement beter bij de ander past.
 

Zelf samenstellen of samengesteld

zelf-samenstellenHet verschilt wat de mogelijkheden zijn tot verschillende abonnementen per provider. De ene provider heeft al een aantal mogelijkheden samengesteld, waarop u kunt beslissen welke het beste aansluit. Echter kan het ook voorkomen dat uw wensen te specifiek zijn en niet passen binnen de samengestelde mogelijkheden. In dit geval kunt u het beste opzoek gaan naar een provider waar u zelf volledig kunt samenstellen. Dit stelt u in staat om precies af te stellen op uw gebruik, hierdoor loopt u minder risico dat u teveel of juist te weinig tegoeden heeft.
 
Echter adviseren wij u niet blind te staren op dit gegeven. Want het kan voorkomen dat een door u samengesteld abonnement meer kost dan een optie die al door de provider samengesteld was, maar wel meer belminuten, sms’jes en MB’s bevat.
 

Vergelijken is weten

Door te vergelijken kunt u concluderen dat u alle mogelijke opties tegen elkaar afweegt. Ondanks dat een bepaald abonnement wellicht beter bij u past, kan dit duurder zijn dan een optie waarbij er veel te veel tegoeden voor uw verbruik zijn. Echter bij het laatste kunt u wel met zekerheid vaststellen dat u nooit over uw bundel heengaat en bovendien krijgt u meer voor hetzelfde geld. Daarom is het belangrijk dat u gaat vergelijken. Wat uitermate handig is aan onze vergelijker is dat u zelf het gewenste verbruik invoert waarna onze database gaat zoeken naar abonnementen die hierbij aansluiten en bovendien ook kijkt naar de prijs. Hierdoor ziet u precies wat u krijgt voor hoeveel geld, binnen de door u gekozen ranges.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone