Bellen via internet en sim only

Bent u benieuwd of u kunt bellen via internet in combinatie met sim only? Wanneer u voor een databundel heeft gekozen is dit zeker mogelijk. U gaat hierdoor meer MB’s verbruiken, maar daarentegen heeft u niet meer zoveel belminuten nodig. Echter bieden de meeste providers belminuten al tegen zeer lage tarieven. Het hangt dus echt van uw situatie af wat voordeliger is, maar ook tegen welke tarieven u bij uw provider gebruik mag maken van de mobiele diensten.
 

Hoe kan ik bellen via internet

Indien u een smartphone en een internetbundel heeft kunt u bellen via internet. Dit kan via de diensten van bijvoorbeeld Skype. Indien u naar andere Skype nummers belt is dit gratis. Houdt er echter rekening mee dat het bellen naar telefoonnummers die geen Skype hebben wel geld kosten. Ook verbruikt u data op het moment dat u van Skype gebruik gaat maken. Bij een onbeperkt internet bundel is dit niet belangrijk, maar indien u de beschikking heeft over een beperkt aantal MB’s dient u hier toch wel goed naar te kijken.
 
Wat verstandig is in dit geval is om overal Wifi aan te zetten, bij u thuis maar ook elders. U maakt dan geen gebruik van uw eigen MB’s, maar van uw internetverbinding van thuis of elders.
 

Bellen via sim only

bellenU kunt natuurlijk ook gewoon bellen via sim only. De kosten die hedendaags hiervoor gerekend worden zijn laag, zo heeft u al 100 belminuten voor bijvoorbeeld 3 euro. Bovendien zijn de onbeperkte belbundels ook niet meer zo kostbaar als een aantal jaren geleden. Dit komt mede doordat de providers concurreren ook met diensten als Skype, maar ook omdat er meer vraag is naar databundels vanuit de consument.
 

Combineren

Combineren is natuurlijk de meest voordelige optie. Bent u thuis en kunt u gebruik maken van Wifi en heeft de persoon naar wie u wilt bellen ook Skype, dan belt u kosteloos via Skype. Uw belminuten gebruikt u dan voor de overige situaties waardoor u in feite het combineert. Op deze manier maakt u het voordeligst gebruik van bellen via uw sim only abonnement.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden